Sgag Valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Sgag
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): Sgag#1606
Vanus (vähemalt 13): 17
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Kunagi ammu olin ka abistaja sarnane asi DK severis, oskan meeskonnaga suhelda ja vajadusel abi küsida ning nõu pidada.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Survival serveris, peamiselt enda proti ehitamine, farmimine ja muud raha teenivad tegevused.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Alati on midagi parandada, praegu niimodi otseselt mõeldes ei tule pähe.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Positiivsed: abivalmis, jutukas ning sõbralik.
Negatiivsed: vahepeal läheb chatis teema ebasobivaks ja ei pruugi tsensuurset sõnavara kasutada, ning otsin lihtsamaid viise igm saamiseks-afkfarm macroga.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud:
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Olen 2 korda karistada saanud esimene kord oli kui x-raysin ja teine kord oli afkfarm macroga. Praeguseni peale nimetatud karistusi pole ma enam karistada saanud ja üritan ka niimodi jätkata.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Peamiselt mängin survival serveris ja seda vähemalt 2h päevas, olen seal aktiivne ning ka abistan kaasmängijaid nii palju kui saan. -
KINDEL EI
Olen isiklikult leidnud sind Abistavaid programme kasutamas! -
Bump
-
Poolt, muhe sokk.
-
Vastu olen näinud kuidas ta kasutab abistavaid programme
-
Isik sai xray eest banni, vastu
-
Poolt. Chill vana.
-
***Poolt! Vana Sõber , sõbralik jne ***
-
PooltKuiTäidabLubadusi
-
chika pau chika vau vau poolt!
-
Poolt! sõbralik, usaltatav, abivalmis
-
Poolt
Väga meeldiv inimene -
Ei ole poolt! Kasutab abistavaid programme!!!
-
Vastu. Isik lunib mängusiseselt poolt hääli.
Avaldus võiks L&A minna. Selline taktika pole kindlasti lubatud. -
Avaldus lukku
Häälte lunimine on siiski keelatud