Kandideerimine valvuriks - AnderSkrrtt
-
Teie mängusisene kasutajanimi: AnderSkrrtt
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): Ander ;)#1157
Vanus (vähemalt 13): 17
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Olen abiomanik olnud mitmetes minecrafti serverites, kus ma tegelesin hoolsalt serveri hooldamise ja pluginite ning igasuguste asjade set upiga. Loomulikult ma modereerisin ka nendes serverites sees. Olen olnud ka abistaja/moderaator/korrapidaja hulga erinevates serverites. Omal ajal sai ikka korralikult neid asju teha.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Mulle endale personaalselt meeldib ehitada ja lihtsalt aega veeta. Praegune suur hobi on tunnelite tegemine maa alla. Lõppude lõpuks tahaks endale ühte ilusat küla teha erinevate tegevustega.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Minu jaoks tundub ,et chati moderatsioon on väga käest ära läinud, eriti hilistel õhtutundidel ja liiga palju draamat. Custom enchantid on minu arvates liiga OP'd. Eriti kõik need PVP omad. Aga samas lisaksin tagasi fishing enchantid kuna need julgustasid kala püüdma, mis ei ole praegu kõike populaarsem tegevus. Ning kui OP survival tagasi tuleb siis vaataksin raskelt üle osade maksvate rankide P2W taseme. Ise seal mängides suvel tundus see mulle väga ära kasutatav ja ebavõrdne.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
Positiivne: Suudan kaua üleval olla hiliste tundideni, olen järepidev, mulle meeldib kord.
Negatiive: Mõne arvates olen tugeva iseloomuga (ei ole alati halb asi), ego on natukene suur.Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ei ole isegi mute ega kicki saanud enda teada.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Olen kõige aktiivsem peale kooli ja õhtupoolikutel, puhkepäevadel ka varahommikuti.
-
Poolt.
-
Poolt
-
Puult
-
Vastused on veel oodatud seoses selle kandideerimisega. Vastasel juhul läheb avaldus nädala jooksul lukku.
-
Poolt, kogemust on ning valvuriks imselt sobib. Karistusi pole ja kõik on tipp-topp olemas suhteliselt. Edu!
-
Poolt. Kiptot ma eiiitsi korrata, sAM
-
Keel tegi vahepeal 360 ära, aga muidu poolt.
-
Poolt, siiamaani on olnud hea käitumisega.
-
Võiks natukene rohkem suhelda inimestega aga muidu muhe vana.
Poolt -
Vastu alati mõnitab ja ajab närvi
-
Kas saaks mingit tõestust või näidet ka? Või tuleb see reply lihtsalt minu vihkamisest?
-
Vastu! Ei ole väga chatis silma jäänud.
-
Kandideerimine lukus kuni 30.11.2019
Lukku & Arhiivi