Scooby :)
-
Kaebaja: vanameister
Kaebatav: Scoobydudu
Põhjus: Pidev üleolevus, elementaarsuse puudumine, ülbitsemine, negatiivse kaja levitamine, false karistus,külmanärvi eiramine.
Mida tegi isik valesti (reegli-punkt): olla üksteise suhtes vaenulikud - keelatud on käsutada, solvata, mõnitada, provotseerida jms. Samuti soovitame hoida draama serveri kirjakastist väljaspool, et vältida karistusi.
Lisainfo (pildid, tõestus):Jutuks siis niipalju, et härra Scooby otsustas ühel eal momendil sisse segada minu, Karli & V2gaP6neva diskussiooni. Härrale midagi minu jures ei meeldinud ning asus üsna koheselt meiega (minu & V2gaP6nevaga) nö. ülbitsema, tsitseerides siis laused "keegi pole küsinud/.../", "kedagi ei koti/.../", kui jutt ei proovinud pälvida kuidagi tema tähelepanu ning kui jutt teda siegi kaudselt ei puudutanud. Otsustasin siis mehelenatuke konkurentsi pakkuda, võbi ak öelda, et proovisin mehel ego maha tõmmata, mis ilmselgelt mutöötas. Noormees pole harjunud, et keegi temasugusele "jumalale" ette astub ja sõna võtab, mistõttu arvangi, et selletaha see külmnärv ja mitteülbitsemine jäigi. Samuti proovis ormees pidevalt mulle sõnu suhu panna, mis isegi tugevdab minu üleolevuse väidet.
Sellel pildil olen kohe nähkerge solvangut. Mis siis, et see on süütu & lapsik, asi on põhimõttes.
Siin pildil väitsin, et tema töö on olla viisakas & mitte langeda nii madalale, nagu enamus mängijad. Ehk siis täpselt nii madalale, nagu ta täna käitus. Sellepeale vastas, et "minu töö on lollidega rääkimine?" - millega siis noormees viiats sellele, et kõik tavamängijad on lollid & tema on pälvinud sellelt ühelt pluginalt oma "jumala" staatuse.
Samuti siin pildil kutsub härra mind "erilisemaks". See on siililegi selge, et mees mõtlers seda negatiivsel alatoonil ning arvatavasti kirjutab nüüd siia alla, et tegemist on komplimendiga. Ole normaalne, semu & ära paista nii pooletoobisena.Lõunapooliku lõpuks sain 1d chatist mute ning kirjutades siis helpopi "Hästi paned semu" ning tuues välja selle, et esimest korda elus julgeb keegi temale, kui jumalale vastu hakata, sain serverist ka koondatud.
Posituse eesmärk ei ole proovida karistada härra Scoobyt, vaid äratada server ScoobyDudu tegelikust iseloomust. Samal ajal usun ka, et Scooby ei ole enam oma koha vääriline, on näidanud paljudele sellist käitumist, mis ilmselgelt ei tohiks olla tolereeritav. Mees pakub mängijaskonnale negatiivset eeskuju.Serevrisse lähiajal tagasi ei plaani tulla, just puhtalt sellise noormehe käitumise pärast. 16 ei ole vanus, kus võiksid hüpata, semu Scooby.
Aitäh aja eest.
-
Postitust muutma ei hakka, mõni lohakusviga sees. Silma kinni pigistate, saate postituse põhimõttest ikka aru.
-
Palun originaal pilte. Muudetud pilt pole proof
-
Olin terve aja serveris ja nägin kõike pealt, Scooby ei suutnud külma närvi hoida ja hakkas vastu "ülbitsema".
-
-
Inimese kohta, kes käib ülikoolis, on suhteliselt labane midagi sellist kirjutada
-
Sa oeld konteksti lisamata jätnud, lis see ka sinna & kõik saavad aru, miks nii ütlesin. Samuti iniemse kohta, kes alustas äsa gümnaasiumi, on labasus sinu jaoks parim asi, mis keegi sulle öelda saaks. Jätka samas vaimus, sõber.
-
Samuti võiksid vaadata seda kui kriitkat, mitte kui suvalist attempti sind maatasa teha. Käitu lõpuks nagu mees, vanust ju nagu peaks olema.
-
Samuti ootab meeskond qntud teemas olevate piltide orriginaame. Et me teqks, miks scooby nii käitus. Hetkel minu jaoks see jabur kaebus, kunq muudetud (lõigatud) pilt ei ole proof
-
Tegelikult on , aga see administratiivi peale surumine & populaarse arvamuse surve paneb teid teistmoodi arvama. Originaalseid pilte pole, kui te tahategi nii pealiskaudsed & pimedad olla, siis võite selle postituse lukku panna, minu endal otsest vahet ei ole. Selliseid postitusi peaks administratiiv kahe käe ja jalaga hindama & austama, sest väga tihti te nii tõsist kriitikat ei saa.
-
"kedagi ei koti/.../"
Puhas vale hahah.keegi temasugusele "jumalale"
Olen korduvalt öelnud, et ma pole jumal.ette astub ja sõna võtab, mistõttu arvangi, et selletaha see külmnärv ja mitteülbitsemine jäigi.
Astu ette kui tahad, aga ole valmis ka selleks, et võid karistatud saada.ormees
ok siisSamuti proovis ormees pidevalt mulle sõnu suhu panna
Pole kordagi sulle sõnu suhu pannud, lihtsalt selgitasin sulle seda pluginat.millega siis noormees viiats sellele, et kõik tavamängijad on lollid & tema on pälvinud sellelt ühelt pluginalt oma "jumala" staatuse.
Pole kordagi öelnud, et kõik tavamängijad on lollid ja jumalat ma juba selgitasin.Samuti siin pildil kutsub härra mind "erilisemaks". See on siililegi selge, et mees mõtlers seda negatiivsel alatoonil ning arvatavasti kirjutab nüüd siia alla, et tegemist on komplimendiga.
Ei sa said mu mõttest aru , aga siiski on labane kui ülikoolis käiv inimene kutsub mind vaimuhaigeks, vanusega peaks tulema tarkust, aga eks sa ole siis see eriline.Lõunapooliku lõpuks sain 1d chatist mute ning kirjutades siis helpopi "Hästi paned semu" ning tuues välja selle, et esimest korda elus julgeb keegi temale, kui jumalale vastu hakata, sain serverist ka koondatud.
Mutele tõin juba põhjuse ja helpop reostamine on keelatud.Samal ajal usun ka, et Scooby ei ole enam oma koha vääriline, on näidanud paljudele sellist käitumist, mis ilmselgelt ei tohiks olla tolereeritav.
Toon selle siin mängijaskonnale ka välja, et ma ei plaani enam kaua olla siin meeskonnas, põhjuseks on see, et olen juba küllalt olnud ja on aeg teha uutele ruumi.Serevrisse lähiajal tagasi ei plaani tulla.
Mina sind tagasi ei ootagi.16 ei ole vanus, kus võiksid hüpata, semu Scooby.
Olen kindel ka, et ülikoolis käivatele inimestele ei ole mölisemine vanusele kohane käitumine ja ma pole su semu.Mina siia teemasse midagi enam ei kirjuta ja aitäh lugemast !
-
Suht naljakas, Ise midagi halvasti teed oled nii uhke enda üle ja kui keegi sulle midagi või kellegile noomivat ütleb on kohe kisa lahti. Hästi paned semu
-
lillekene mis teha
-
Hetkel näeb piltidelt tõesti veidi üleolevat ning ülbitsevat käitumist Scoobydudu poolt, kuid me kõik ootaksime hea meelega konteksti, s.o pildid kogu kirjavahetusest. Hetkel oleks võimatu Scoobyt millegi eest karistada, sest me reaalselt ei tea, mis teda niimoodi käituma sundis - oli selleks kellegi (näiteks sinu, kaebaja) provotseerimine või reeglite rikkumine, või lihtsalt halb päev?
Vääralt karistamise koha pealt võib nii palju öelda, et helpop reostamine on tõesti reeglitevastane, ning jah, selle alla läheb ka helpopi kasutus suhtlemiseks meeskonnaga peale mute saamist. Selleks on olemas privaatsõnumid, Discord või foorum. Mute koha pealt ei oska midagi öelda, eeldan ainult, et see oli õigustatud (ning sa saad sellest ka ise aru), sest selle kohta pole postituses midagi.
Lõpetuseks nii palju, et see ei ole mingi katse Scoobyt kaitsta või sinu kaebust maha teha - soovin jõuda selguseni ning tõeni. -
Nagu postituses kirjas, karistus poel mu eesmärk, see lihtsalt ei aitaks.
"Alkohoolikule tuleb õpetada alkoholiga elama, mitte temalt seda ära võtta.", sama põhimõte käib ka selle noormehe vastu. Vale oleks keelata, pigem mängige tema ümbert & vältige kontakti.Samuti nagu ma näen, otsustavad mõend veel siia sekkuda, seega teile tsiteerin teile Scooby sõnad umbkaudselt: "ärge rääkige teemast, millest te midagi ei tea."
Ja Scooby, loe postitus paar päeva hiljem läbi, kriitika nurga alt. Küll aru saad, miks see postitus üldse alguse sai.Arvan, et minu ülesanne siin on tehtud.
-
Scuuby kaitseb ennast