Kipto Valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Kipto
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): Kipto#5782
Vanus (vähemalt 13): 13 (4 Aprill)
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Olen olnud Moderaator oma sõbra serveris kus mängis max 10 inimest päevas. Mul on kogemusi meeskonnas töötamisega ja sellega sain ma ilusasti hakkama. Nimelt oskan peamisi commande mida minul vaja läheb, et olla Valvur Kännuka serveris. Ban, Mute, Tempban jne on päevapealt selged.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Minu igapäevane tegevus on käia OPSurvivalis ehitamas, aitamas teisi mängijaid, juttuajamas. Käin igapäevaselt ka Discordis ja vaatamas mis toimub siin platformil, vahest mõnikord olen ka Survivalis raha teenimas või jällegi ehitamas. Kuna nüüd on Foorum lahti jälle ,hoian ka siin silma peal, aga kuna käes on kooliaeg ning ma käin koolis siis oskan ma nii palju öelda, et olen umbes 2-5h Kännukas sees päevas, kuid on ka päevi kus ma olen terve päev sees.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla):
Minu soov oleks, et Kännukasse tuleks mõningad ''Minigamed'', Nagu Build Battle, Skywars, Hide and Seek jne.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):Positiivne: Olen aktiivne Kännuka kommuunis ning säilitan külma närvi, lisaks sellele karistan kõiki mängijaid võrdselt ja nii nagu peab. suhtlen palju kaasmängijatega ja üritan nende tuju paremaks teha.
Negatiivne: Kuna on kool ja ma õpin seal ei saa ma Igapäev olla 100% ajast Kännukas, ning olen alles 13 ja paljud peavad seda vanust mitte nii ''Mature-iks''
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ei ole isiklikult saanud karistada Kännuka serveris.
Kui vastate jaatavalt, siis miks: -
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Nagu ennem kirjutasin saan olla 2-5h Päevas Kännukas kuid võib juhtuda et saan olla ka terve päev. Lisaks saan ma ka eemal kodust kasutada Discordi ja Foorumit oma telefoni kaudu. -
Poolt, aktiivne ja väga sõbralik mängija!
-
Poolt, Aktiivne ja tore sell
-
Tänud tagasiside eest kõigile!
-
Annaks võimaluse, poolt.
-
Poolt!
-
Poolt! sõbralik serveris suht tore on! loodan et saad valvuriks! ;))
-
Poolt.
-
suht tüütu vend aga noh valvuriks sobib, poolt
-
Poolt, vahepeal snitchib aga ok
-
Poolt, kõhutunne ütleb JAH!
-
Tänud jällegi positiivse tagasiside eest, ei oleks arvanud, et kõik annavad poolt!
-
Poolt
-
Lisatud, lukku.