Hoayu valvuriks?
-
Teie mängusisene kasutajanimi:
Hoayu
Kontakt (vajalik discordi olemasolu):
hoayu#1676
Vanus (vähemalt 13):
17
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi):
✘ Kännuka endine vanem-administraator;
✘ Paljudes teistes serverites, mida hetkel olemas pole meeskonnas olnud;
✘ Enamik tüüp-pluginatest selged.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused):
✘ Ehitamine;
✘ Naljatamine;
✘ Mingil määral mängijate otseselt mitte aitamine, kuid lahenduse leidmise suunas vihjamine. Mõte seisneb
selles, et kui pidevalt kellegi eest midagi teha siis nad ei saagi iial üksi hakkama. Parem on vihjata ja lasta neil
see endal ära teha ja siis nad õpivad järgmiseks korraks.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla):
Pole mõne kuu jooksul mänginud, kui lähipäevil midagi märkan siis kindlasti lisan EDIT(n) selle punkti juures.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
Positiivsed:
✘ Pluginad ja nende kasutamine selge.
✘ Mõistev ja mõistlik suhtumine teistesse meeskonnaliikmetesse ja kindlasti mängijatesse
✘ Arusaadav selgitus, millest saavad ka kõige nooremad liikmed aru.
✘ Kiire ja täpne command'itega. Lõbus ja sõbralik mängijatega.
✘ Kiire õppija uuemate pluginate puhul.
Negatiivsed:
✘ Suhteliselt lühikese süütevõimega (kui mingi mängija jama keerab, siis ehk annab andeks. Pideva jama keeramise korral võin karistada karmimalt kui mõni muu meeskonnaliige.)
✘ Teatud asjade suhtes olen liiga karm, teatud asjade suhtes olen liiga leebe.
✘ Varem oli mul probleem sellega, et ülimalt kiiresti zone'sin oma tegevustesse ja unustasin täiesti ära, et mu töö oli aidata inimesi. Hetkel ei oska selle koha pealt kommenteerida.
✘ Teen vahetevahel rumalaid nalju. (EDIT)
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud:
Kui ma õigesti mäletan, siis ei ole. Meeskonnaliikmed võivad selle punkti juures midagi lisada, kui leiavad.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust):
Kooliga seonduvatel põhjustel mängin arvatavasti kas õhtupoolikutel või hommikuti, olenevalt päevadest. Julgusega võin öelda seda, et päevas 5-6 tundi ei ole probleemne. 5-6 tundi ilmtingimata ei tähenda seda, et ma olen kogu selle aja serveris lihtsalt /afk, vaid mõtlen päriselt 5-6 tundi aktiivsust, serveris olen vast /afk kauem.Paluks iga hääle juurde selgitavat märkust, mitte ühesõnalist kommentaari. Paluks hääletada ainult juhul, kui sa oskad kritiseerida inimest, mitte pilduda lihtsalt seda mis OLI ja mida ei anna enam mingil moel muuta. See mis oli enne ei samastu sellega mis on praegu. Aitäh!
-
OK poolt
-
Muudan häält. Poolt.
-
@_S4ucy_
Sooviks selgitust. -
Avaldus on ilusti tehtud, kuid ei ole serveris kordagi näinud seega jään erapooletuks. Edu!
-
Poolt
Tundub suht tore isik tegus jne -
Ei ole poolt, suurema ajast on sõbralik, kuid teeb labaseid nalju, kasutab ära enda vanem-admin'i positsiooni et ähvardada teisi, ning julgeb egotseda kui miski meeltmööda ei käi (see ei ole mõistlik suhtumine igaühte, nagu sa mainisid). Ei ole sind viimasel ajal mängimas näinud. Ma ei sooviks selliseid valvama Kännuka serveritesse. Mainin ära, et selline oli minu esimene arusaam temast)
-
@tds02 ütles Hoayu valvuriks?:
Ei ole poolt, suurema ajast on sõbralik, kuid teeb labaseid nalju, kasutab ära enda vanem-admin'i positsiooni et ähvardada teisi, ning julgeb egotseda kui miski meeltmööda ei käi (see ei ole mõistlik suhtumine igaühte, nagu sa mainisid). Ei ole sind viimasel ajal mängimas näinud. Ma ei sooviks selliseid valvama Kännuka serveritesse. Mainin ära, et selline oli minu esimene arusaam temast)
"Ei ole poolt, suurema ajast on sõbralik, kuid teeb labaseid nalju, kasutab ära enda vanem-admin'i positsiooni et ähvardada teisi, ning julgeb egotseda kui miski meeltmööda ei käi."
Valetamine ei ole lubatud, ma olin serveris eile 6 tundi õhtupoolikul sees ja ei näinud sind kordagi. Sellele eelnevalt olin käinud ainult 2 korda sees vahepeal kui andsin igavese Mysticu ära ja teine kord kui otsisin üht mängijat. (EDIT: Mõlemal korral olin serveris vaid 5 minutit, maksimaalselt.)
(EDIT2: Ma ei saa isegi kasutada ära oma vanem-admini positsiooni, kuna mul isegi pole seda.)"Ei ole sind viimasel ajal mängimas näinud (mainin ära, et selline oli minu esimene arusaam temast)".
Ehk sa just kinnitasid ära, et sa valetasid kogu esimese osa oma vastusest, sest sul ei saa olla absoluutselt mitte ühtegi muljet minust, pole sind serveris kordagi näinud.LISA:
Olen isiklikult väga huvitatud nägema sinult või vähemalt ühelt meeskonnaliikmelt tõestust selle kohta, et kasutan oma vanem-admini positsiooni ähvardamiseks. Lisaks oli mul see 2 aastat tagasi. Kui sellele vastusele mis ma just kirjutasin sulle ei järgne 12h jooksul ühtegi tõestust sinu või kellegi teise poolt, siis palun su hääle lugeda mittearvestatavaks halvustamise ja valetamise pärast. Soovitan lugeda foorumi reeglid ka läbi enne kui liht-labast jama tuled rääkima inimestest. -
@hoaju Esiteks ütlen, et ma jään enda sõna juurde, ja ma ei ole inimene, kes läheb teisi taga kiusama ilma asjata, ütlesin jah valesti et ei ole näinud varem, kuigi mõtlesin selle all et pole enne eilset näinud. kõik mis ütlen on tõsi, arusaam eilsest päevast
Ma olin eile päeval ka sees, ma jälgisin chatti, sa olid sees kell 13:39 kuni 14:03, see mis sa seal ütlesid, kõlab väga ülbelt ja üleolevalt. Ma ei sekkunudki, kuna mind ei puudutanud see teema, see et sina mind ei näinud, ei tähenda et mina seal ei olnud. Mul on tõestus ja saadsin selle sulle discord'i. Kõik kes soovivad tõestust mu dc on tdss.02#4985
Soovitan lugeda foorumi reeglid ka läbi enne kui liht-labast jama tuled rääkima inimestest.
Ma soovitan sul endal ka reegleid lugeda. -
See postitus on kustutatud! -
Sinu V.A positsioon ei kestnud isegi 24h ja see tuli kandideerimiseta.
Lisaks kandideerid meeskonda ühes tuntud eesti kommuunis.E: Vastu, piisavalt põhjuseid ka ennist välja toodud.
-
Poolt kuna kaste ütles poolt
(Reket kas sa pead alati kõige üle virisema @Hwunz)
-
@Hwunz ütles Hoayu valvuriks?:
Sinu V.A positsioon ei kestnud isegi 24h ja see tuli kandideerimiseta.
Lisaks kandideerid meeskonda ühes tuntud eesti kommuunis.E: Vastu, piisavalt põhjuseid ka ennist välja toodud.
Ma ei näe kuidas see, et ma kandideerimiseta V.A sain halb on? Kuidas see üleüldse mingil moel asja puutub? Kuidas see, et see positsioon ei kestnud isegi 24h asja puutub? Lahkusin isiklikult Timo tehtud vea pärast, siin pole absoluutselt tegemist minuga vaid Timo otsusega müüa meeskonnaranke.
Kuidas puutub see, et ma kandideerisin teises kommuunis meeskonda siia? Kas ma ei tohi kandideerida enam teistes serverites meeskonda ja siis võtta kandideerimine tagasi ja siis minna järgmisesse serverisse kandideerima?
Palun selgita mulle need kaks punkti ära ja siis saab su häält vast isegi hääleks lugeda. Hetkel lihtsalt liht-labane laim.
-
See postitus on kustutatud.
Kustutamise põhjus: Vanapoiss kustutas oma hääle. -
@tds02 ütles Hoayu valvuriks?:
@hoaju Esiteks ütlen, et ma jään enda sõna juurde, ja ma ei ole inimene, kes läheb teisi taga kiusama ilma asjata, ütlesin jah valesti et ei ole näinud varem, kuigi mõtlesin selle all et pole enne eilset näinud. kõik mis ütlen on tõsi, arusaam eilsest päevast
Ma olin eile päeval ka sees, ma jälgisin chatti, sa olid sees kell 13:39 kuni 14:03, see mis sa seal ütlesid, kõlab väga ülbelt ja üleolevalt. Ma ei sekkunudki, kuna mind ei puudutanud see teema, see et sina mind ei näinud, ei tähenda et mina seal ei olnud. Mul on tõestus ja saadsin selle sulle discord'i. Kõik kes soovivad tõestust mu dc on tdss.02#4985
Soovitan lugeda foorumi reeglid ka läbi enne kui liht-labast jama tuled rääkima inimestest.
Ma soovitan sul endal ka reegleid lugeda.Sinuga ma juba vestlesin põhjalikult Discordis, rääkisin oma osa jutust sulle ära, teatud tegudes nägin oma süüd ja täiesti aktsepteerin neid, samuti ütlesin sulle, et olen väga tänulik sulle vastuhääle eest. Ei näe mõtet mingiks arutelu pidamiseks, see pole Messenger'i chat. Kui sul on isiklikult midagi peale selle ühe väiksemat sorti vea minu vastu, siis ma ootan huviga Discordis su kirju.
-
@hoaju vott nii puutubki. See V.A polnud ausal teel saadud ja seda ei saa lugeda n.ö kogemuseks Kännukas.
Hääl jääb Vastu ja ära hakka isegi vaidlema. -
@Hwunz ütles Hoayu valvuriks?:
@hoaju vott nii puutubki. See V.A polnud ausal teel saadud ja seda ei saa lugeda n.ö kogemuseks Kännukas.
Hääl jääb Vastu ja ära hakka isegi vaidlema.Kohe nii? Vabandust.. ma ei teadnudki, et peale kõike seda aega mis ma meeskonnas olin olnud ja head tööd teinud, et promote saamine Administ V.A-ks ei ole aus, kui seda isegi teeb Timo isiklikult. Anna andeks, minu viga. Järgmine kord tean siis, et kui Timo ikka rankupi paneb mulle siis ma pean ütlema, et aiai, see pole aus, ära tee nii.
Saan vist aru samuti, et sa mõtled "mitte ausa" juures seda Heleni teemat. Sellisel juhul ütlen sulle lihtsalt, et unista edasi. Ma sain meeskonda täielikult selle pärast, milline ma ise olin. Ma sain meeskonnas promote täielikult selle pärast, milline ma ise olin.
Sa võid oma juraga minna sinna teise kommuuni tagasi, keegi ei soovi siia mingit toksilisust. Mul pole su vastuhääle kohta midagi öelda, las ta olla, lihtsalt sa võiksid normaalse selgituse ka tuua oma häälele. Antud hetkel on su hääl lihtsalt vihast minu vastu.
-
poolt, miks mitte
-
@hoaju Ei ole midagi isiklikku, kuid kui see oli sinu jaoks väike viga, siis ma tõesti loodan et sa siit avaldusest kaugemale ei jõua.
-
NB!
SEE AVALDUS EI OLE MESSENGERI CHAT! PALUN KUI TE OLETE OMA HÄÄLE LISANUD, ÄRGE VASTAGE ENAM SELLELE AVALDUSELE! MUIDU TULEB SIIA LIIGA PALJU POSTITUSI, MIS EI PUUTU AVALDUSSE. KUI TE SOOVITE MILLEGI JUURES KOMMENTEERIDA, SIIS SELLEKS ON MU DISCORD SEAL ÜLEVAL NÄHA.
AITÄH.