Hoayu ehitajaks?
-
Teie mängusisene kasutajanimi:
✘ Hoayu
Kontakt (vajalik discordi olemasolu):
✘ hoayu#1676
Vanus (vähemalt 13):
✘ 17
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi):
✘ Kännuka endine vanem-administraator;
✘ Hoax'i endine ehitajate liige.
✘ Enamik tüüp-pluginatest selged.
✘ Ehitamisoskus kõrgel tasemel.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused):
✘ Ehitamine;
✘ Kahel suurel isiklikul ehitusprojektil töötamine.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla):
✘ Redstone töötab ka creative's.. palun.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
Positiivsed:
✘ Pluginad ja nende kasutamine selge.
✘ Kiire ja täpne command'itega.
✘ Kiire õppija uuemate pluginate puhul.
✘ Hea ja kiire ehitamisoskus.
Negatiivsed:
✘ Viitsimus tegeleda mitmeid tunde järjest ühe projekti kallal puudub.
✘ Varem oli mul probleem sellega, et ülimalt kiiresti zone'sin oma projektidesse (ehitamisse) ja unustasin täiesti ära, et mu töö oli mingi muu asi. Hetkel ei oska selle koha pealt kommenteerida.
✘ Teen vahetevahel rumalaid nalju.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud:
✘ Väga ammu kunagi ehk ikka. Hetkeseisuga mitte. Meeskonnaliikmed võivad selle punkti juures midagi lisada, kui leiavad.
Lisainfo:
✘ Kooliga seonduvatel põhjustel mängin arvatavasti kas õhtupoolikutel või hommikuti, olenevalt päevadest. Julgusega võin öelda seda, et päevas 5-6 tundi ei ole probleemne. 5-6 tundi ilmtingimata ei tähenda seda, et ma olen kogu selle aja serveris lihtsalt /afk, vaid mõtlen päriselt 5-6 tundi aktiivsust, serveris olen vast /afk kauem.
Pildid:
✘ https://imgur.com/gallery/ELgGSUT
Esimesed 3 pilti on teistes serverites tehtud. Viimane on OPSurvivalis. -
Poolt! Ehitised näevad ilusad välja.
-
Võiks rohkem pilte olla terraformingu kohta, hetkel saan aru,et oskad hästi maju ehitada ja natuke ka puid
-
@Primka ütles Hoayu ehitajaks?:
Võiks rohkem pilte olla terraformingu kohta, hetkel saan aru,et oskad hästi maju ehitada ja natuke ka puid
Hea märkus, kohe lisan.
EDIT: Ei leidnud endal mitte kuskil ühtegi pilti terraformingust, kui lähipäevil mingil projektil teen, siis kindlasti lisan. -
Esimesed 3 pilti ei tõesta su realselt ehitusoskust, kolmanda pildi peal näen ehitist mida saab ka vabal WGd kasutades teha, hetkel ei ole piisavalt pilte oskustest seega erapooletu,
-
@Hwunz ütles Hoayu ehitajaks?:
Esimesed 3 pilti ei tõesta su realselt ehitusoskust, kolmanda pildi peal näen ehitist mida saab ka vabal WGd kasutades teha, hetkel ei ole piisavalt pilte oskustest seega erapooletu,
Rääkides esimesest kolmest pildist. Kuidas majade ehitamine ei tõesta mu ehitusoskust?
Rääkides viimasest pildist. Esiteks on see WorldEdit, mitte WorldGuard. Teiseks ei saa WorldEdit-iga teha rõngaid. Kolmandaks ei ole mul Kännukas olemas WEd.
Enne kui tuled postituse alla seletama, võiksid veidike aega läbimõelda, mida sa rääkida kavatsed. -
Vastu Ja btw redstone töötam creatives, ainult pistonid mitte.
-
@McRonalds Sa ei meeldi mulle.
-
Poolt
-
@McRonalds Pistonid töötavad lihsalt mitte gm1 blockiga
-
Poolt muidu
-
Ehitised on ilusad minuarust kindel Poolt
-
Isik on discordis väga ebameeldiv VASTU!
-
@Primka ütles Hoayu ehitajaks?:
Isik on discordis väga ebameeldiv VASTU!
Provotseerimise tagajärjed on teie oma hingedel. Järgmiseks korraks õppige austama oma mängijaid, mitte vastu haukuma.
-
@hoaju just tõestasid, et sind saab väga kergelt närvi ajada ning mõjutada, now we don't need people like this
-
@Matu69 Ma sellest täitsa teadlik
-
@KarlPro123 ütles Hoayu ehitajaks?:
@hoaju just tõestasid, et sind saab väga kergelt närvi ajada ning mõjutada, now we don't need people like this
Tavamängija mind närvi? Unistada võid.
Asi on pigem selles rankis mis teie nimede ees on ja kui suur pettumus tekib siis kui te ajate lolli juttu. Asi pole "närvi minemises", ma polnud kordagi närvis. Rääkisin enda meelest täiesti rahulikult teiega, olin lihtsalt sõna otseses mõttes solvunud selle peale kui rumalad te tolle probleemi lahenduse otsimises olite. -
@hoaju jutt lühike, su vastused enda kandidatuuri all teistele on ausalt öeldes peale tükkivad ja sa oma surumisega ei jõua kuhugi, teavitan lihtsalt sind, et võiksid lõpetada sellise käitumise ja pigem lepi kui hakkad vastu väitma, lisaks kandideerid mitmes serveris, see teisest serverist teise kargamine pole just parim maine tõstja, seega jah. Lepi praeguse auastmena ja mine elus edasi.
-
@Hwunz ütles Hoayu ehitajaks?:
@hoaju jutt lühike, su vastused enda kandidatuuri all teistele on ausalt öeldes peale tükkivad ja sa oma surumisega ei jõua kuhugi, teavitan lihtsalt sind, et võiksid lõpetada sellise käitumise ja pigem lepi kui hakkad vastu väitma, lisaks kandideerid mitmes serveris, see teisest serverist teise kargamine pole just parim maine tõstja, seega jah. Lepi praeguse auastmena ja mine elus edasi.
Reket. How about you stop pretending like you are the smartest? Sa pole mitte keegi mainetest rääkija, küsi serveris absoluutselt igalt suvaliselt isikult mida nad arvavad "reket"-ist ja kõik ütlevad sulle ausalt välja mis asi sa oled. Mul on täielik õigus kaitsta ennast ja enda mainet siin avalduses sõimu vastu. Eriti sinusuguste isikute puhul, lisaks see mis Ronaldsile vastasin oli lihtsalt jokes, saan Ronaldiga väga hästi läbi. See, mis rääkisin Karliga on täiesti lepitav, avaldasin oma arvamust selle kohta kui ebapädevalt lahendati probleem, mille sai lahendada mõnekümne sekundiga.
-
@hoaju ma tean piisavalt paljud mind tahavad Kännukasse, paljud mitte, ma tean ka seda, et mu maine suur ümar 0 ning tean arvatavasti rohkem selle serveri ajalugu kui sina oma viite varvast. Ära ole nii salty ning ära poe ja kirjuta moraali nagu tahaksid näidata, et sa oled väga viks ja viisakas.
Usu mind, kui ma oleks unbanned siis factionsis oleks elu sees.