Cosmic
-
Tervist, tahtsin küsida Cosmic kiti swordi enchante oskab keegi vastata?
-
Lisan siia alla küsimuse, et kas mina olen ainuke kes tpa, /home ja /spawni kasutamisel läbi maailma kukub. Kirjutan alles nüüd kuna tavaliselt kukun ma läbi jah siis tekin maapeal aga nüüd ükskord kukkusin läbi maailma ja sain täitsa surma ning asjad olid jäänud maa peale.
-
Mäng on sedasi tehtud, et nii juhtub. Meie ei saa kahjuks midagi teha selle vastu kui nii juhtub ja asju me sellel puhul ka ei saa tagastada kui nii juhtub. Osalt võib juhtuda see ka interneti tõttu, kui näiteks kiirus kõigub vms.
-
@KarlPro123 Tavaliselt mängibki suurt rolli selles mängija internet ja server ei ole kohustatud vastutama selle eest.
-
Usu mind, selleks ei ole vaja teha eraldi teemat või lihtsalt osta kellegilt Cosmic kit või küsi sisu informatsiooni Cosmicutelt.
kena õhtut.
-
@HolyPoison bet. Olen veendunud et süüdlaseks on Paper'i asünkroonne chunkide laadimine serveri pool, mis ei ole vanillale kohapärane käitumine (v.a midaiganes 1.15 tegi, paperist võeti see välja ning asendati nende enda kokku mässitud lahendusega).
-
@Hwunz Teretulemast foorumisse. Foorumis arutatakse kõigest, et ühendust võtta terve kommuuniga, mitte ainult mõne inimesega kes parasjagu serveris viibib. Aitäh.
-
-
Hwunz mitte ühegil cosmicul kes serveris viibis polnud cosmic kitti. Lisaks pole endal olnud probleeme internetiga. Ning aitäh KarlPro123, McRonalds ja HolyPoison. Võite teema lukustada
-
Lukku!