Karu123 valvuriks.
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Minu nimi on mängus karu123
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): Püha karu
Vanus (vähemalt 13): Olen 15. aastane.
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Serverites meeskonnas pole olnud, aga ma olen kooli õpilasesinduses ja valla noortekogus.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Mängimine sõpradega, juttu rääkida ja ehitada.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Kännuka poodi võiks tagasi tulla (mängu omasse) elukate munad ja rüü- ja tööriistade ost/müük.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Ma olen mängus sõbralik, ma aitan inimesi, kes ei oska midagi (aitan kui oskan). Vihastan kui vestluses räägitakse alkoholist, suitsust ja muust sellisest . Vaidlemine inimsetega.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Olen saanud hoiatuse sama teksti mitu korda kirjutamise eest.
Kui vastate jaatavalt, siis miks:
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Olen nii aktiivne kui võimalik, sest käin koolis. Meeldib väga siin aega veeta ja seetõttu olen enda arust päris aktiivne. -
- Avalduses liiga palju n.ö lapseliku juttu seega haistan vanuse valetamise haisu.
- Õpilasesinduse ja Valla Noortekogu kogemustega pole siin serveris midagi peale hakata.
- Kontakti all puudub Discordi tag ehk siis #0000
- Negatiivsete külgede all on "Vaidlemine inimestega" - sellist asja ei tohi meeskonnaliikme poolt kunagi tulla
- Aktiivsuse koha pealt sooviks näha sinu enda poolt pakutud mängutunde päevas, palju sa siis mängid? ehk siis 3-10 tuleb ära?
Mis siin ikka, VASTU - liiga palju miinuseid sinu puhul.
-
Unustasin tag on : 7210
-
@karu123 enda kandidatuuri all postcounti vältimiseks soovitan sul muuta oma teemat mitte teha koguaeg uus postitus.
-
Olen olnud serveris 172h niiet sees umbes 12 päeva ikka eks püüan siis järgmine kord muuta postcounti
-
Vastu, põhjused eelnevalt mainitud.
-
Avaldus lukku.
Põhjuseks: isik reklaamis enda avaldust serveri kaudu mis on ebasobiv teguviis