Kipto abistajaks?? (Veteran / Ehitaja ➜ Abistaja)
-
Teie mängusisene kasutajanimi: KiptoYT
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): Kipto#5782
Vanus (vähemalt 13): 13 ➜ 14 (4. aprill)
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Nii palju siis minust, ehk ma olen olnud oma sõbra serveris varesemalt moderaator kuid nüüd on see kahjuks kinni. Lisaks sellele olen olnud ka varem abistaja siin samas serveris. Mul on olemas oskused, et saada hakkama meeskonna tööga ning olen kursis kuidas ja millega mida teha. Commandid on mul ilusti selged ning tean kuidas kasutada WG ning Liteban-si.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Minu põhiline tegevus hetkel on arendada oma Factionsi base ja muidugi käia ka Survivalis / OP-survivalis protte panemas ning chati puhtana hoidmas.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Hetkel minu poolne miinus on lack of gamemodes, ehk minu arust võiks olla rohkem mängumoode mida mängida, sest vahepeal kipub üsna igavaks minema ühte ja sama mängumoodi mängides. Soovitused minu poolt oleks lisada mingisugune PvP mängumood eg. Bedwars, UHC, Skywars, Practice PvP, KitPvP jms.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
Positiivne:
-
Karistan kõiki isikuid võrdselt ja ausalt.
-
Peale selle oskan ma ka säilitada külma närvi.
Negatiivne:
-
Mõni võib arvata, et 13 ei ole liiga mature vanus.
-
Võin vahel olla liiga pealetükkiv mõndade teemadega.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ei ma ei ole saanud karistada Kännuka kommuunis kaasaarvatud ka teistes kommuunides.
Kui vastate jaatavalt, siis miks: -
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Leiate mind pea igapäev serveris sees olemas ning olen seal peamiselt 1-3 tundi. Nädalavahetustel leidub mind ka kauem online olemas. Tänud, et võtsite aega lugemast!
-
Poolt: 10
-
Vastu: 2
-
-
Poolt, kuna serverist lahkusid 3 adminstraatori ja Kipto muhe vend.
-
poolt ikka
-
Poolt
-
Ei tea kas ehitajast saab kohe abistajaks kandideerida.
-
Lisa informatsioon: Nagu Ruxxz ütles: "Ei tea kas ehitajast saab kohe abistajaks kandideerida." Mul on olemas discordis Veteran rank ning kirjas oli nii, et Veteranist saab abistajaks kandideerida. Ingame atm on mul Ehitaja rank koos /sc, /a ning helpopi permid. Seega see jääb juhtkonna otsustada kas minust saab Valvur või Abistaja. Tänan ka kõigile vastamast muidugi!
-
Kindel poolt, väga tore inimene.
-
@Ryxor ütles V2gaP6nev valvuriks:
Vastu, sest IN MY OPINION meeskonnaliige peaks olema vähemalt 15 aastat vana.
-
Tänud vastamast!
-
Poolt, kui meeskonnas oli pani hullu.
-
Poolt, inimesi tarvis sel süngel perioodil.
-
Poolt.
-
Vastu.
-
Poolt! Vägagi tore inimene.
-
Poolt!
-
Tänud jällegi tagasiside eest!
-
Poolt