J2germeister valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: J2germeister
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): Jagan meeskonnale.
Vanus (vähemalt 13): 16
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Olen olnud varem moderaator ka Kännuka serveris. Ja saan hakkama selle tööga. Ja kui vaja õpin väga kiiresti.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Põhiliselt mängisin ma factioni aga kuna nüüd factionis inimesi väga ei käi siis hakkan rohkem aega veetma survivalis. Ja väga ootan skyblocki avanemist. Ja kindlasti käin vahel factionis ja OP survivalis.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Hetkel 4.0 kaasnenud vigasi on palju aga nendega tegeldakse.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Positiivsed: 1) Suudan hoida külmanärvi 2) Olen aus, sõbralik ja tegus. Negatiivsed: 1) Kasutan palju lühendeid aga proovin seda vähendada. 2) Ma ei pruugi koguaeg vastata kui serveris olen kuna ei jälgi vahepeal chati.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Kunagi väga ammu.
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Chati reostamise eest.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Saan serveris olla igapäev vähemalt 4h ja kindlasti nädalavahetustel saan rohkem olla. Ma käitun inimestega nii nagu nemad minuga. Kui keegi minuga halvasti käitub ei tähenda see seda, et ma ignoreeriks teda vaid ma lihtsalt üritan temaga mitte kokku puutuda. -
Poolt, väga mõistev ja suhtleja inimene.
-
Kui küsisin täna factionsis, et kas mängid survi, siis sain vastuse ei, ei üldse väga ei mängi enam.
-
@V2gaP6nev Ma ütlesin, et ei mängi factioni enam väga. Võibolla said mu vastusest valesti aru?
-
-
@V2gaP6nev uhh ma ei teagi mida ma too hetk mõtlesin,
-
Poolt
-
Essa valetamine välja tulnud Aga jään erapooletuks
-
Hetkel erapooletu, vastus võib muutuda kui silma jääd
-
Reketi vend.
Vastu! -
Cmon ruxxz
anna talle võimalus nad on äkki erinevad ühe maine -20 teise oma normÜtleme vastu aga võib olla muutub!
-
@Ruxxz vastan teist korda samal teemal.
Miks te peate oma võimu näitama ja edastama teistele millised te olla võite. Saan aru, et mu vend mängib Kännukas ja tänu minu pideva reeglistiku rikkumine on tema mainet kahjustanud. See pole üldse aktsepteeritav minu arust ja see pidev minevikus surkimine ja põhjuste leidmine, et keegi minu pärast midagi teist korda saavutada ei saa on ka jabur. Mitte kunagi varasemalt pole olnud sellist kooslust meeskonnas. Karl on hea taibuga, abivalmis ja sõbralik aga mõnede inimeste suhtes ta saab aru ning andestab ning ei ole pika vihaga. Teine meeskonna osa on samas sõbralik ja abivalmis aga nad ei arvesta sellega, et nad teevad endale sellega tulevikus vitsad tagasi kui nad ei suuda andestada ja peavad igavesti viha.
Ma ei mäleta kes seda ütles aga minu Unban põhjus toodi välja sellega, et kui ma pole teinud midagi lollimat kui "Abistavate programmide kasutamine" või siis "Reklaamimine"siis pole see midagi hullu kuigi teie meeskond teete serveri mainet niimodi tehes alla, et te ajate väikse asja suureks ja ei unusta minevikuga seonduvaid asju.Ise olen kandidatuurile vastu kuna eelmise nimega (kaera8) solvasid ja sõimasid mind chatis ja saatsid igale poole. See käitumine jäi mulle silma ning otsustasin sinu kandidatuurile vastu meelne olla.
-
@J2germeister > Kontakt (vajalik discordi olemasolu): Jagan meeskonnale.
Kuidas saab keegi sinult abi paluda nt discordi teel kui sa isegi ei jaga seda. Vastu
-
@Ryxor hetkel jagan meeskonnale kui meeskonda oleks saanud siis oleks selle üles pannud
-
poolt, andis mulle pistist
-
@real-parmujaan " poolt, andis mulle pistist " Väga ebasobiv teguviis btw
-
@Vanapoiss on we
-
@real-parmujaan On tõesti ja kui tuleb välja, et isik tõesti nii tegi läheb avaldus koheselt lukku.
-
@Vanapoiss oi ei sry j2ger et avalikustasin selle!! ! sorri sorri sorri
-
Vastu, pooldab oma nime ja pildiga alkohoolset jooki.