Miks?
-
Heii!
Eelkõige on mul küsimus meeskonnale. Jah ma olen Reketi vend, aga miks te olete minu vastu sellepärast, Reket on enda maine täiesti 0 teinud. Mina ei saa talle öelda, et ole normaalne ära tee. See, et Reket ei lähe teile peale sellepärast ei pea mind Reketiga samasuguseks pidama. Ja nüüd küsimus mängijatele kas ma tõesti olen Reketiga samasugune? -
Pole näinud niiet ei oska õelda aga jah reket on oma maine teinud -2
-
Sama küsimus, mitte kuskil mujal serveris ei leita mõjuvamat põhjust meeskonda mitte saamiseks kui "Reketi vend, kindel ei". See pole normaalne, et minu vend kes minust vanem ei saa meeskonda minu pideva ebasobiliku käitumuse pärast. Ausalt, võtke kokku ennast, see pole normaalne ja selline käitumine meeskonna poolt on suht ebaaktsepteeritav ning mõne inimese suhtes väga ebaaus. Saan aru, et meeskond hoiab kokku ja tänu minule ei saa mu vend meeskonda aga millal see pull ükskord ära lõppeb?
E: Lisan veel, et meeskonnal probleeme arusaamisega vahel, ühel hetkel ütleb Serveri arendaja, et sa ei saa banni ja siis järgmine päev otsustab üks Admin mind ära bannida.
-
Naljakas on see, et kandidatuur on olnud alles üks päev üleval ning te vennakesed kisute juba draamat üles.
Enamjaolt selliste otsuste tegemine on mitme päeva protsess, oodatakse kommuuni arvamust jne.
Kui sa tahad, et see pull lõplikult ära lõppeks, siis käitu normaalselt ning ära ära riku seda kõike ära avaldades ''Ma olen Reket, lihtsalt teise kasutajaga''.
Seni on ainult Ruxx vastanud J2ger'i avaldusele ning sa juba tembeldad tervet meeskonda, et nad kõik on vastu.
Grow the f up.
Last but not least. Iga isik ei kõlba meeskonda, on ta siis millegi halvaga silma jäänud või lihtsalt näiliselt ei sobigi. Need kohad pole igale ühele.
Kõige iroonilisem on see, et sa oled ise ka oma venna avaldusele vastu ning mõjuva põhjusega. -
@Horizon Väga aus.
-
@Horizon ei ma ei räägi kandideerimis vastustest. Üleüldse on palju meeskonnaliikmed slp minu vastu.
-
@Horizon ma ei hakka tegema sul uut kasutajat, et mängida ja jälle suurema probleemi otsas istuda, et tulin uue kasutajaga. Lihtsalt tahan öelda, et Meeskond on minu venna vastu sp, et mina olen oma maine teinud madalamaile kui võimalik.
Suve lõpus oli viimane ebasobilik käituminr nagu olen maininud juba mujal. -
Ei viitsi lugeda seda teemat, kuid J2germeister ei ole sama mis Reket, minu kogemustest.
-
Minuarust peaks selline asi rangelt karistatav olema kui kommuuni Administraator tuimalt diskrimineerib kedagi selleparast kus ta pärit on, antud olukorras Reketiga samast perest. See on tegur mis pole tema valik ja selleasemel et lihtsalt "vastu" kirjutada, tempeldas admin ennast kõigi ees lolliks.
-
Antud olukorras võib asja võrrelda lausega:
"Ta lasnamaelt, kindel ei"
-
selline küsimus,et kes su vastu olnud?
-
@Vanapoiss kellega sa räägid
-
@zentrics Kui kõige tippu kerida, siis näha selle teema tegelik tegemise põhjus ja see küsimus oligi selle kohta