Mulle jääb siit tekstist ainult silma kuidas VanaPoiss ise leakis tavamängijale adminchati? Üks hullemaid rikkumisi administraatori poolt ei?
Reketita igav, unbani poolt
Mulle jääb siit tekstist ainult silma kuidas VanaPoiss ise leakis tavamängijale adminchati? Üks hullemaid rikkumisi administraatori poolt ei?
Reketita igav, unbani poolt
Poiss tahtis mu perma mysticut, ütlesin talle,
et tegele kogu warpi taotlemise protsessiga
ise ning warpi läbi minemisel on permanent mystic tema.
Minuarust peaks selline asi rangelt karistatav olema kui kommuuni Administraator tuimalt diskrimineerib kedagi selleparast kus ta pärit on, antud olukorras Reketiga samast perest. See on tegur mis pole tema valik ja selleasemel et lihtsalt "vastu" kirjutada, tempeldas admin ennast kõigi ees lolliks.
Teie mängusisene kasutajanimi: zentrics
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): zentrics#5721, facebook
Vanus (vähemalt 13): 17
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): MCs oli kunagi server nimega Daylight, ca 8 aastat tagasi, tõusin abiomanikuks atsike33 kõrval ning paari aasta pärast server suleti. Ülejäänud meeskonna kogemus jääb siiski MCst väljapoole. SAMP, Rust jms
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Faction, olen nüüdseks pikalt pausil olnud ning sooviksin naasta teie seltsi. Eelkõige aitaksin meeskonnal langetada õigeid otsuseid ning tõesti jään meeskonna olles vägagi erapooletuks, isegi kui tegu on ilmselgete rivaalidega. Meeskonda saades olen kindlasti valmis ohverdama rohkem aega ka teiste serverite abistamiseks/hooldamiseks (survival jms)
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla):
Kuna Faction 4.0 on alles nõnda uus uuendus, siis alati saab midagi parem olla, kuid need asjad tulevad välja alles siis, kui mängijad on uue keskkonnaga kohanenud ning hakkavad tundma puudusi.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
Pos: Olen väga avameelne suhtleja ning olen juba pikaajaliselt täiesti külma närviga inimene. Jään igas olukorras erapooletuks ega kohte reeglite osas meeskonnaliiget ja tavamängijat erinevalt ebavõrdselt.
Neg: Olen kunagi silma jäänud ebasündse käitumisega kuid võin lubada, et see on muutunud.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Kindlasti olen
Kui vastate jaatavalt, siis miks: mitte midagi kriitlist ega kuritahtliku. Minimaalsed rikkumised.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Aktiivsus tuleb Faction 4.0'ga samamoodi nagu ta oli kunagi, oma 6-7h päevas kindlasti.
@Hwunz ütles Unban | rukkis8:
E: Ma ei suutnud ennast n.ö taltsutada ja endale mõistvaks teha, et keegi uus tuleb kes on minu arust teiste vastu kuri jms ja hakkavad n.ö mind siit välja sööma.
Ära räägi sellisest asjast minevikuvormis, esimene kord kui meie Preestritega enda factioni kokku panime ning teid nn "välja sööma" hakkasime, muutusid sa täiesti sobimatuks antud kommuunile, enamus asjad pole kindlasti veel väljagi tulnud ning ei tule ka. Ja teistkorda, mil siia tulime, oligi esialgne ning ainuke põhjus naasmiseks sind uuesti proovile panna mille tõttu läks kõik täpselt sama rada pidi.
Reket pole muutunud ega muutu ka.
unbani VASTU.
as i said
Aktiivsus tuleb Faction 4.0'ga samamoodi nagu ta oli kunagi
@V2gaP6nev Miks mu tunnid kadunud peaks olema
@Vanapoiss
------------------------------------------------------------------------
@zentrics ütles zentrics valvuriks:
Meeskonda saades olen kindlasti valmis ohverdama rohkem aega ka teiste serverite abistamiseks/hooldamiseks (survival jms)
------------------------------------------------------------------------
Avaldust on uuendatud
sest elu on selline
Tervist
Olen siin vahete-vahel arendanud enda resource packi ning lõpuks otsustasin seda ka teistega jagada.
Tegu on 1.8 PvP texture packiga, mis sisaldab kõike vajaliku, et teie PvP kogemust parandada.
Packi uuendades lisan siia alla uue download linki ning annan postituse all uuendusest teada.
Lisan veel, et tekstuurid ei ole konkreetselt minu loodud, vaid kokku pandud minu eelistuse järgi üheks kogumikuks.
Proti on endale võitnud @syxede, tänud kõigile osavõtjatele!
image url)
@Istomol ütles zentrics valvuriks:
@zentrics ütles zentrics valvuriks:
@Ahmed Sa ajad vist midagi segamini, ei leidnud ühegi lingi pealt enda nime läbi käimas, mitte kordagi?
Mulle meeldib kuidas ainult sinul(reketil), goldil ja teistel su kamraadi liikmetel on alati minu vastu midagi öelda, ilma et sellel mingitki alust oleks. Kui teil on mu endiste factioni kaaslaste kohta mingisuguseid kaebusi, siis tehke need neile, või siis meeskonnale. Teemavälist pahna minu avalduse alla postitada on igati ebaviisakas.
Ära enam kunagi loe reketit üheks meie seast.
Ma hindan seda, et olete mõistuse pähe võtnud.
@Ahmed Sa ajad vist midagi segamini, ei leidnud ühegi lingi pealt enda nime läbi käimas, mitte kordagi?
Kui sul on mu endiste factioni kaaslaste kohta mingisuguseid kaebusi, siis tee need neile, või siis meeskonnale. Teemavälist pahna minu avalduse alla postitada on igati ebaviisakas.
Ja nüüd neid videosi vaadates, märkan kuupäeva ja vaatan nende factioni nime. Mina pole kunagi preestrites olnud ega isegi nende allynud, mind vist polnudki sellel ajal siin factionis mängimas.
Tere
Loosin siis välja enda survivalis valmistatud ala, kuna puudub motivatsioon sellega edasi tegeleda.
Loosis osalemiseks tuleb vastata siia teema alla, kaks korda postitamine lisapunkte ei anna.
Discordis on "Kaubandus" all lisavõimaluse teenimise võimalus.
Alal on üsna suur cactus farm, warpi template (tuleb natukene ümber teha kuna ei läinud veel läbi), 700s style suurem tavern, poolik tunnel maapealt warpi alale, müür, chicken ja sugar cane farm ning ka 1x Blaze Spawner XP farmis.
Loosimine toimub 16.08.2020
Pildid:
Replysi lugedes jätsid mulle päris hea mulje, kuid ma ise väga sinuga kokku puutunud ei ole, seega ütlen su avalduse põhjal.
VASTU
Põhjenduseks on suutmatus eesti keelt sellises tähtsas dokumendis nagu AVALDUS korrektselt valdada.
Lisaks on enesekindlus, külm närv ja suutmine iseseisvalt otsuseid vastu võtta kolm põhilist hea meeskonnaliikme omadust, ning sina tõid neist 2 enda negatiivsete külgede all välja.