Ecion Ehitajaks
-
Teie mängusisene kasutajanimi:
Ecion
Kontakt (vajalik discordi olemasolu):
R3ntrak#5094 (Discord)
Vanus (vähemalt 13):
30.01.2002 (17)
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi):
Esimest korda meeskonda astusin Eesti serveris Prica. Seal meeskonnas püsisin ehk pisut üle aasta Abistaja ja Moderaatorina. Järgnevalt läksin üle serverile Impeerium. Seal meeskonnas püsisin ehk ka ligi aasta pool Abistaja, Moderaatori ja Administraatorina. Oskan kasutada WorldEditit, WorldGuardi ja VoxelSniperit.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused):
Ajutiselt olen enamasti mänginud ja ehitanud survival serveris. Plaanis oli ka hakata mängima SkyBlocki, kuid server on hetkel "remondis".
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla):
Üle kõige muu võiks serveri lag'ile paranduse leida. Minu teada kunagi ei olnud seda probleemi. Olen avastanud, et lag tekib alates sellest kui mängijate arv serveris ületub umbes 20'ne. Öösel on vaikne ja kõik jookseb väga sujuvalt.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
Positiivsed:- Olen külmanärviline
Negatiivsed:
- Ei pruugi koguaeg serveris olla. Püüan serveris küll käia igapäev 1-3 tundi. Selles mõttes, et ma kandideerin ikkagi Ehitajaks mitte Valvuriks
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud:
Minu teada mitte. Võibolla kunagi ammu on juhus olnud aga seda ma küll ei mäleta.
Kui vastate jaatavalt, siis miks:
Kriips
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust):
Kolisin 10'ne aastaselt Soome koos ema ja õega. Hetkel mul otseseid hobisi ei ole. Varasemalt olen käinud ujumis-, parkuurimis-, akrobaatika- ja BMX-krossiratta trennis.
Minecrafti mängimise alustasin versioonist 1.1.1, kui õigesti mäletan. 2018-2019 tegin pausi minecraftist.Kuna kandideerin Ehitajaks, siis lisan siia ka pilte oma ehitistest:
-
Poolt.
-
Kindlasti Poolt ,väga ilusad ehitused .
-
Poolt poolt poolt JA POOLT
-
Vastu, pead harjutama ehitamist veel.
-
@real-parmujaan Mida ta täpsemalt harjutama peab siis.
-
@Fadeks ehitamist, lugeda ei oska we
-
@real-parmujaan ahah ma oskan lugeda ma tahaks sinu ehitis näha.
-
@real-parmujaan No selles mõttes, et arenemise ruumi on alati. Pean küll jah harjutama veel.
-
Vastu, piisavalt ehitajaid juba.
-
Poolt.
-
Poolt, sõbralik.
-
Poolt, ilusad ehitised, viisakas inimene.
-
Poolt. Ma olen tavaliselt väga kuri inimeste vastu kelle ehitised mulle tõesti ei meeldi, kuid need ehitised millest oled pildi toonud on tõesti ilusad ja paras silmailu. Well done!
Kuid selliste suuremate asjade juures ma jäin tiba mõtlema, et kas need on ikka sinu ehitatud 100%? -
@xHymerGap jah need on tema ehitatud ehitiaed ning seda võib tunnisyada nüüdseks suletud Impeerium serveri mängijaskond ja management team
Olen ise Poolt, väga sõbralik ning abivalmis isiksus.
-
Ehitajaid ei saa kunagi minu arvates olla liiga palju.
Poolt! -
Poolt
-
Pooooolt!
-
Kui need tõesti sinu tehtud siis POOLT!
-
ma vaadasin neid pilede ja ma ütlen et mu silmad pole midagi nii ilusad näinud nii et POOOOOOLT