cryingout valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: cryingout
Kontakt: immu#4985
Vanus: 14
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul: Kunagi olin ma ühes serveris admin ja ka ehitaja vahepeal, et spawni ehitada. Kuigi see server on nüüdseks kinni juba läinud olin ma sellest piisavalt commandeid õppinud. Ühesõnaga vajalikke käske ma tean ja oskan neid mõistlikult kasutada.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris: Hetkel mängin skyblocki, sest survival on kinni. Muidu muutusin vahepeal ebaaktiivseks kuigi olen hakanud nüüd tagasi tulema, käin igapäev serveris umbes tund aega või rohkem oleneb kui palju aega mul on. Jälgin kirjakasti ja räägin kaasa.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti: Mitte palju aga ikka neid tavalisi asju: Mängijad rikuvad reegleid kuigi sinna ei saa midagi parata, endale kasu toovaid glitche aga muidu on üldiselt päris timm.
Positiivsed & negatiivsed küljed:
Positiivsed:
Oskan rahulik olla.
Oskan käituda mõistlikult teatud olukordades.
Oskan oma käske mõistlikult kasutada.
Mõistan olukorras teist inimest hästi.
Negatiivsed:
Ei pruugi alati kirjakasti jälgida nii fokuseeritult.
Võin vahepeal olla natuke kuri, kuid mitte tihti.Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud,
kui vastate jaatavalt, siis miks: Kunagi ammu karistusest kõrvale hiilimine kuigi see on ammu unustatud, discordis ühe korra olen saanud mute ja serveris ühe warni, sest ma küsisin kas keegi häid pükse müüb`.Lisainfo: Olen hetkel muutunud natuke ebaaktiivseks see tõttu, et pole enam olnud eesmärki, kõik oli mul saavutatud. Kuid nüüd kui survivali reset tuleb hakkan ma mängima seda sama palju kui mitte rohkem kui varem. Hetkel mängin ma igatahes skyblocki ja nagu ma eelnevalt mainisin, et ma käin skyblockis igapäev hetkel ja mängin tund või rohkem seal. Kunagi suvel olin ma väga aktiivne ma käisin igapäev sees ja mängisin ikka korralikult mitu tundi. Lõpuks oli mul op survivalis umb 150 tundi ja tavalises survivalis üle 100 tunni. Aga nüüd ootan ma kunas survival lahti tuleb, siis ma hakkan jälle kõvasti mängima ja kui isegi kõik on saavutatud oleks mul meeskonna liikmena motivatsioon ja kohustus olla aktiivne.
Aitäh lugemast, kõik vastused on teretulnud
-cryingout -
Poolt. Väga sõbralik semu.
-
@egertike10 tänan väga
-
Vastu. Pole kordagi näinud mängimas.
-
Isik on ebaaktiivne ja pole näinud serveris tihti. Avaldus võiks ka olla pikem. Hetkel olen Vastu
-
Vastu.
Põhjused mainitud -
@Fadeks sa pole mind näinud selle pärast et ma mängin nickname jordanb all aga sind olen ma näinus päris palju
-
@ItsMe420 avaldust saab alati muuta aga ebaaktiivsuse põhjused onlisainfo all välja toodud, et ühesõnaga ei ole eesmärki enam, kuigi kui survival lahti tuleb siis usu mind ma muutun aktiivseks
-
@karu123 aru saadav
-
Vastu!
-
@Ruxxz aww man kuri onu
-
ma ei tea hekkel avaldus veits kehv aga jällegi olen inimest näind servus ning hekkel olen erapooletu
-
Vastu, põhjused mainitud.
-
-
@DarkCraft122 yep hetkel pole mul niikuinii mingit võimalust ja lisaks sa pakkusid mulle poolt hääle et ma ostaks su ranki ära, niiet sa ühesõnaga surusid mulle seda diili
-
@cryingout Tõestust on kullake?
-
@DarkCraft122 aga miks ma pean tegema screene kui ma ei tea et selline situatsioon tuleb sest sul läks oma äri minuga nurja?
-
@DarkCraft122 aga miks sa 1 msg ära sodisid?
-
Poolt
-
@_S4ucy_ aitäh!