Fadeks-Valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Fadeks
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): Fadeks#7748, ([email protected])
Vanus (vähemalt 13): 13 (2006.10.12)
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Kogemusi on nii palju ,et olen olnud abistaja Legenide serveris. Hoian chatis korda. Vastan ka küsimustele. Õpin kiirelt commandeid kui vaja. Legendides pole õppinud protti panemist kuna seal sai protti ise raha eest panna. Oskan ka warnida inimesi kui on põhjust. Legendides ma vastasin küsimustele ja hoidsin chatis korda.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Hetkel ma mängin rohkem survivalis. Viimasel ajal olen hakanud mängima ka skyhubi. Kui ma selle ranki saaks hoian ma teistel serveritel ka silma peal.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Discordi võiksite lisada sellise plugina ka tavalistele mängijatele ,et saab discordis rääkida serveri inimestega. Ma soovitaks teha nii ,et kui sa oled TOP hääletaja kuu lõpus siis kui sa võidad kuu ajase ranki näiteks Mysticu kuid ise oled Legendary. Siis võiks selle ranki saada vahetada raha vastu. Anda Foorumis võimaluse oma postitus kustutada. Mu soov oleks ka kännukasse SkyWars lisada.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
Positiivsed: Ma suudan hoida külma närvi. Vastan küsimustele kui kellegil on mingeid probleeme. Ma aitan kõiki nii palju kui suudan ja olen väga sõbralik. Üritan alati teistel tuju paremaks teha.
Negatiivsed: Mõndadel sõnadel ei pruugi kirjapilt õige olla. Mõnikord unustan ennast afki panna. Kuigi olen ikkagi 13 ei saa ma igakell sees olla pean koolis käima ja õppima.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: olen
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Kunagi ma kasutasin abistavaid programme.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Mina mängin ainult Kännuka serveris. Saan igapäev olla koolipäevadel vähemalt 4h. Kuid tavaliselt ma olen 5h umbes. Kui liita mu serverite tundide aeg kokku tuleb 250+ tundi.
Poolt: 0
Vastu: 0
-
Hetkel olen erapooletu, muudan vastust kui näen teiste omasid.
-
POOLT olen inimesega juba koos olnud kuskil 50h ja tunnen teda hea inimene ja väga tore
-
Vastu.
-
POOLT Normaalne avaldus. Tubli!
-
Vastu, eelnevalt kandideerides tuli korduvalt kaebusi tpkilli jms kohta.
-
@c0smiclobic Tänud
-
@ScoobyDudu Mul pole 3nädalat kaebusi laekunud?
-
Pole piisav aeg imo.
-
@K6kiM6ki Põhjus?
-
@Fadeks Eelnevalt nimetatud @ScoobyDudu poolt. Samuti üritasid mind süüdi lavastada tp killiga survival serveris mitu nädalat tagasi. Oota 2 kuud, ning kandideeri uuesti, näita aktiivsust ning abivalmidust, siis annan oma poolt hääle. Aeg parandab haavad, kui sinupuhul parandavad sinu järgmised teod.
Ära võta seda kommentaari isiklikult. Mul ei ole sinu vastu mingit vimma. Kui sul on tõesti nii suur soov meeskonda saada, siis sa täidad selleks ette antud kriteeriumid, mida ka mängijad sinult ootavad. Ma tahan, et sa oma vigadest õpiksid. 3 nädalat ei ole selleks piisav aeg. Tuult tiibadesse!
-
Minu silmis ebasobiv persoon ning arvestades teiste vastuseid siis ma ei saa sulle heast tahtest mitte kuidagi poolt panna. Kahju küll aga vastu.
-
Liiga vara veel, proovi uuesti umbes 2 kuu pärast.
Vastu -
Nõustun teistega, vastu.
-
Võib lukku panna. Vähemalt pole neid kommentaare, et avaldusega pole vaeva nähtud