Suht gei server ju.
-
Viimasel ajal saab siin serveris jube kiiresti banni. Eile sain banni, sest ütlesin "kys", täna sain banni, sest sain lampi mute ja kirjutasin helpopi "Y am i muted?". 7D banni sellise asja eest suht absurd ei ole? Mingi täiesti ära olete tõusnud siin, eriti Egertike10 kes on best staff ever noh. Ei kannata seda serverit üldse enam peale seda, kui igast tonte meeskonda lasti. Täiesti mõttetuks on see server tehtud, midagi teha ei lubata, iga asja eest saad banni mis kellelegi ei meeldi. Siinkohal tekib mul küsimus, et kas see server ongi loodud ainult väikestele lastele, kus midagi teha ei tohi? Paar halba sõna ütled, ja siis kohe terve chat peab viha su vastu jaisegi vabandada ei lubata.
-
Tuleks vaadata enda poole pealt ka veidi mitte kohe siin sõimama hakata serveri meeskonnaliikmeid ning serverit ennast, huvitav, et teistel ei leidu samasuguseid probleeme nagu sinul hetkel. Serveris karistatakse reeglite rikkumise eest ning kui sa ei saa aru, et sa neid mingil määral rikud siis nagu su oma mure thb.
Server ei ole mõttetu ning ei lubata teha ebasobivaid tegevusi mis kuidagi mõjutab reeglitele vastuolu. Server loodud kõikidele võrdsetes tingimuses mängimiseks ning kui sa ei suuda oma käitumist kontrollida ja üritad teisi igat mooti solvata siis tõesti pole sa siia oodatud.
Pole vaja siis öelda igasugu rumalusi mis suust tuleb.Olen lõpetanud.
-
@Azoqz Hetkel selle 7d bani jaoks ei teinud ma midagi valesti. Täiesti valesti pandud ban oli. Ma olen kindlasti siin kauem mänginud kui sina, ja tean paremini kas see server oli vanasti parem kui praegu. Millal olen ma proovinud teisi igat moodi solvata? Peale seda, kui küsisin serveris, et mis saab kui 1x venitan, olin jumala vait. Üritasin korra chatis midagi öelda ja lampi olin muted.
-
Mute oli kroduva chatis tüli norimise eest.
-
@LilPoro Aga mille eest see ban oli? Kuidas see õigustatud oli?
-
Helpop reostamine on keelatud. Reeglites nii kirjas. Mutel oli põhjus ka olemas mis on/oli sulle ka nähtav.
-
Kui see server nii gei on, siis miks sa üldse praegu siin pahandad?
Ja kui sa isegi tahad mängida, siis igatahes see teeb olukorda hullemaks. -
Mingil määral nõustun @cryingout.
Kui sa soovid siin serveris koos teistega aega veeta siis pead oma käitumist teiste suhtes muutma ja mitte rikkuma reegleid. -
Vääta nii kui Meeskond ei ole karm tekib ving, jällegi kui Meeskond on karm siis tekib ka ving. Raske elu ta nõnda on, keegi ei pane karistusi niisama. Kannad oma karistuse ära ja asi ants.
-
@Kipto Miks ma pean kandma karistusi mind on täiesti suvaliselt pandud mulle? Miks on vaja serverisse kus mingi 20-30 mängijat 11 staff memberit? Täiesti lamp. Ja ise veel ootate endale rohkem inimesi serverisse, sest olevat parim server Eestis.
-
@God-Demir aga vott sellepärast peadki kuna oled reegleid rikkunud ning ise endale karistuse sellega teeninud. Meeskonnaliikmeid peab olema palju kuna serveris on palju mängijaid ning, et igal ajal saaks keegi meeskonnast sees olla ja abistada mängijaid.
-
See on Eesti populaarsem server ning jah selle jaoks peab olema suurem meeskond, sest abivajajaid on samal ajal alatasa mitu.
-
@Azoqz Iga meeskonnaliige abistab 24/7 kedagi? Ei ole nii. Enamus ajast istuvad need vennad niisama afkis või vahivad niisama.
@karu123 Kas on ikka nii, et kellelgi on abi mingi tund aega järjest vaja? Kui isegi on, siis mitte kõigil korraga. Ja see, et ta Eesti populaarseim server on, ei tähenda, et peab niipalju staffi olema. Võtame näiteks Hypixeli, umbes 30-40k mängijat igapäevaselt sees ja kõigest ~100-200 staffmemberit. -
Kui ei sobi, ära mängi. Mitte keegi ei hoia sind kännukas kinni.
-
@God-Demir
Kas hypixel on server, kus inimestel on vaaja igapäevaselt staffiga läbi käimist? Ei. Minigames sserverites pole vaja igal mängijal staffiga kontakteeruda, meil on.Samuti oled sa käinud serveris üle aasta ainult tüli norimas. Eile sa muud ei teinud kui ropendasid ja rikkusid muid chati reegleid, täna norisid pidevalt tüli.
Ban on minu pandud ja mina seda ei eemalda.
-
@WhaaatTheHeck Mina saan möliseda, sest ütlen halvasti, aga kui Teie enda meeskonna liige ütleb midagi, siis oli chat jumala vait. Te ju näetegi ainult seda, mida tsiviilid teevad. Meeskond peaks olema eeskujulik, mitte kaasa minema nendega, kes siis n.ö halvasti käituvad. Kui see teatud meeskonna liige ei suuda külma närvi hoida, siis ei ole see koht just temale. Või ma eksin?
-
tahaks teada mida naad siin serveris nii halpa on öelnud tean et kõige et üks kaks korrda olen näind et keegi staffist ütleb kuriam ja se kõik mis ma näind olen tahaks näha nagu mis nad siis sinu arust halpa öelnud
-
@zerocolas Sa vist pole siin piisavalt kaua mänginud, ega tea mida nad minust rääkinud on Ei hakka Loge välja tooma, sest kes teab see teab.
-
@God-Demir Serverites peabki karmid reeglid olema muidu sellest serverist ei saaks asja.Kõik ülbaksid serverites ja keegi ei viitsiks mängida seda serverit.Kindlasti tehti sulle hoiatusi ka ennem kui bani said aga sai saanud aru ja saitki bani.Mida sa soovid siin forumis selle postitusega saavutada selle postitusega korjad ainult hate endale.
-
God Demir ma olen serveris olnud täpseld 342h ja 31mini