on aidanud mind kirja vigu tõesti aga mina iga tahes olen POOLD
(ja ma tean et mul on rohkem kirjavigu)
on aidanud mind kirja vigu tõesti aga mina iga tahes olen POOLD
(ja ma tean et mul on rohkem kirjavigu)
ei usu et mõni nii hea mängja eksisterib Poolt
pole servus näind aga muidu Poolt
minu arust halb mängijad kes alustasid ja ei tea kuidas heaks saada võvivad veits solv olla
Teie mängusisene kasutajanimi: zerocolas
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): zerocolas#6720
Vanus (vähemalt 13): 13
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Olen olnud mõnes server moderator, aga see oli kaua aega tagasi.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): ehitamine ja endis olemine
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): kindlalt on paar asja, mis vahest ajab pahaseks, aga mitte midagi väga hullu
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Positiivne: ma olen hea tiimi töös ja olen suht aktiivne. Negatiivne: ma ei pruugi alati suuta külma närvi hoida ja olen vahest kohmakas
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: jah olen
Kui vastate jaatavalt, siis miks:1 tpakilli pärast (ei teadnud reegleid siis) ja /msg spami eest
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Olen suht aktiivne, proovin ikka olla rohkem aktiivne, aga kool ei lase. ma proovin olla võimalikult abivalmis kõigi vastu ja tegeleda palju teiste aitamisega.
Poolt sest kardan Bigsnacky ja sest vaja raamatuid kust pagan ma muidu peaksin oma unbreakingu saama?
Vastu oleksid pidanud siis reeglid välja lugema ja form on vale