Karu123 valvuriks.
-
Teie mängusisene kasutajanimi: karu123
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): Karu123 #7210
Vanus (vähemalt 13): 15
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Ei ole olnud eelnevalt kuskil serveris meeskonnas, aga olen Kännukas aidanud inimesi nii kuidas vähegi oskan.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Mulle meeldib serveris mängida sõpradega ning veeta koos lõbusalt aega. Arendan siin ka oma ehitusoskusi.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Skyhubis, skyblockis kui on saare taseme uuendamine ja see läheb umbes 30 sekundit mil level saarel on 0 ei saa midagi teha, plokke maha panna, kirste avada.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Oskan hoida külma närvi ning aitan inimesi kuidas vähegi oskan. Olen vahepeal afk ja ei pruugi alati kõigist abivajajatest kohe aru saada.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Karistada pole varem saanud.
Kui vastate jaatavalt, siis miks: -
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Käin serveris igapäevaselt. Olen keskmiselt sees igapäevaselt vähemalt 5 tundi ning seda õhtupoole, sest käin koolis ja saan mängida umbes kella 16:30 st, kuid olen nädalavahetusel rohkem ja kauem sees. -
ei usu et mõni nii hea mängja eksisterib Poolt
-
Poolt
-
Poolt, mõistlik mängija.
-
Minu silmis positiivsust täis ilma kodanik ning sobiv meeskonna kandidaat, olen poolt.
-
Poolt, kõigil peaks olema esimene kord
-
Poolt
-
Kindlasti vastu ta on mind tpakillinud 2x
-
@Hak7leh, mida sa ajad ma pole mängus sind silmast silma näinutki, kus sa võtad seda?
-
Sooviksin teada @Hak7leh, millal ma sind kuskil tapnud olen ja, mis mapis.
-
Pigem vastu, serveris rääkinud ebasobivatest teemadest.
-
@V2gaP6nev seda tegin seal. naljaga, sest keegi seal enne mind ütles ka /suitsiidi käskluse mida tegelikult pole.
-
Vahepeal peab servus nalja ja musta huumorit ka olema
-
Pole väga asi mille üle nalja teha.
-
Kui must huumor kaob olen poolt, sest tõesti pole see üldse hea teema millest rääkida/naljatada.
-
poolt
-
8 Poolt
2 Vastu -
@karu123 nii aga see ei tähenda et saad meeskonda
-
@Teletups Ma tean seda.
-
Ebasobiv isik, lukku.