Skheea valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi:
Skheea
Kontakt (vajalik discordi olemasolu):
Est_Like#5239
Vanus (vähemalt 13):
16.
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi):
Varasemalt pikemat aega olnud Relaxxis administraator, pea aasta aega.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused):
Üldiselt suhtlen teiste mängijatega, kaevandan jms, kuid kõige parem on siiski juttu ajada.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla):
Üleüldiselt midagi valesti ei näe, meeskonna aktiivsus on väiksemaks jäänud, kui ma just lihtsalt valel ajal sees ei käi. Lisaks, et alustajatele on natukene raske serveris erinevate käsklustega navigeerida.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
Positiivseteks külgedeks ütleks, et oskan külma närvi hoida, olen alati kättesaadav, suudan aktiivne olla & mul on tahet. Negatiivseteks külgedeks ütleks, et võin olla aeg-ajalt liiga karm, (See on nüüd tuttava poolt öeldud) ma sõbrustan liiga palju, proovin olla alati kõigiga sõber ja usaldan inimesi liiga kergelt.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud:
Kunagi kindlasti, kuid ei mäleta millal ja miks.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust):
Aktiivsus kindlasti suureneks, kui saan teisi mängijaid abistada & reeglite rikkujaid eemal hoida.Aitäh.
-
Üleüldiselt alustatakse ikkagi Valvurist ja siis alles Abistajaks, kuid iseenesest avaldus on lühike sisaldab ta infot ning mitte lobajuttu. Minu meelest sobib. Poolt & Edu!
-
See mees on nii tuttav et kohutav.
Poolt ilmselgelt -
Vastu
-
@TheDavidEst sa ainult vastu, like what ?
-
Alustan kohe sellest, et kuidagi järsku tulid üle teise kommuuni, et mis eelmises kommuunis juhtus? Lahkusid ise või sind eemaldati võimu kuritarvitamise eest?
Mida silmas pead, et raske on navigeerida? Minu arust on alustajale tehtud lihtsaks asjad ja ei ole erilisi commande mida ei näeks /help kasutades?
See viimane negatiivne külg on minu arust väga halb, sest mine sa tea mis võib juhtuda kui usaldad kedagi liiga kiiresti.
Aktiivsus suureneks Meeskonda saamisel... hmm ? veidi kahtlane aga okei.See on minu arvamus ja minu pilk sinust kui Kännukas mängitavast isikust ja minu arust pole sa sobiv kandidaat selle kommuuni meeskonna karjääri.
VASTU
-
Lahkusin teisest kommuunist ise, asutaja tüütas ära. Pean navigeerimise all seda silmas, et kõik erinevad custom enchantid, oksjonid jms, nende kohta ei ole kuskil infot või ma lihtsalt ei ole märganud. Negatiivse külje kohta ei oska midagi öelda, tuttav ütles nii, kuid ma ise nii ei arva. Ilmselgelt ei usu ma iga sõna, kui Sina nt ütled, et Sa oled Karl. Aktiivsus tõesti suureneks, sest siis oleks mul midagi teha, I'd serve a purpose.
Sellegi poolest, aitäh. -
poolt
-
Muudan häält, poolt!
-
@Estlike Pooolt!!!
-
Võid avalduse nime muuta abistajaks saavad ainult veteranid.
-
@Estlike täiesti usutavad vastused, pean silmas seda miks teisest serverist lahkusid näiteks, aga kuna meil sinuga pole olnud koguaeg just parim läbisaamine ja sa mind karistasid no-reason (teises serveris) siis ikkagi jään VASTU
-
Lähemalt võin rääkida miks lahkusin Sulle Discordis PMis. Ma ei karistanud Sind no-reason, Sa rikkusid reegleid & said bani.
Kõik kes lähemalt teada soovivad, võivad mulle lihtsalt Discordi kirjutada.
-
Muhe sell. Poolt!
-
vastu
-
poolt
-
poolt
-
Lisatud. Lukku.