HolyPoison proovib Valvuriks saada
-
Teie mängusisene kasutajanimi: HolyPoison
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): [email protected] või HolyPoison#0496
Vanus (vähemalt 13): 23
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Oma serveri omanik pikka aega. KlotsCraft Vanemat sorti Admin. Ja palju teisi väikseid servereid, kus admin olnud.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Hetkel peamiselt jutustan rahvaga, pakun ideid serverile, ehitan oma mõnusat kodu.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla):
Enam nagu ei leia nii halba midagi. Mõned vead on pluginate poolelt või arendaja poolt, kuid rahvas annab suht kiirelt teada ja asi saab korda. Hetkel on suureks takistuseks mängijatele see automaatne chati kontrollija, kuna see võtab sõna seest ka ropp sõna ja hoiatab sellega ära juba.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Positiivseks võiks tuua oma kogemused ja Hea, külm närv. Negatiivsed oleks siis see, et kipun jutustama valedel teemadel ja võib aegajalt tulla mõni ropp sõna. Püüan end kontrollida ja usun, et saan hakkama sellega.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Olen saanud karistada jah kahjuks.
Kui vastate jaatavalt, siis miks: 3.0 alguses sai ülbe oldud ja noritud Kännuka meeskonnaga, sealt sain omad muted. Kuid nüüdseks ma saan enda arust vähemalt rahvaga hästi läbi ja olen rahva omaks võtnud.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Kasutaja on mul olnud OP survival serveris sees 670 tundi. Sellest olen aktiivselt ise mängus oma 350-400 tundi olnud. -
Olen Poolt.
Kuna sa oled väga lahke minu vastu serveris
-
Poolt.
-
Poolt täitsa poolt.
lahke inimene -
Poolt.
-
On serveris väga aktiivne ning sõbralik. Avaldus on ka ilusti täidetud seega minu poolt on Poolt.
-
P o o l t
-
Poolt.
Tore sell.
-
Poolt suht sõbralik ja tore!
: ) -
Pean kahjuks VASTU olema, sest sa ei tundu mulle eriti usaldusväärne.. Lisaks sellele oled korduvalt karistada saanud ja võtad kirjakastis üles ebasobivaid teemasid. Aga soovin sulle edu!
-
@tictac See kõik on avalduses mainitud. Aga tänud vastamast
-
Poolt
-
Kahjuks me praegu veel ei julge sind vastu võtta, varasemate karistuste eest. Jälgime sind veel natukene aega, nädal-2, siis vaatame. Avaldus võib lahti jääda ja edasised arvamused ning hääled on samuti oodatud.
-
Selge. Eks ma ootan. Teie otsustate. Mingi hellitama pole mõtet hakata. Kui ei, siis on ei
-
@HolyPoison poolt
-
poolt positiivne ja tore inimene.
-
12 poolt
2 vastu (loen Karli hääle vastu hääleks)
-
Aam, mul küsimus selles, et miks sa pead afkima iga päev/ööd tehes endale sellega mängusisest aega juurde.
-
See ei ole mängusisese aja põhjusega. Ma mängin arvutis kaht mängu sama aegselt. Teises mägus mu kasutajad 24/7 sees (sp mu arvuti ka samamoodi sees). Seega ma mõtlesin, et las olla siis mc ka sees. Minu teada ei ole afkimine keelatud? Ma ei teeni mitte mingisugust kasumit sellega ju oma kasutajale? Nagu Karli pildilt näha, siis on mind kickitud afk olemise eest. Aga see samahästi, kui freekick, sest see ei ole keelatud. Aga kui ei sobi mu sees olemine, võin ka välja logida (aga ei pea). Ma lihtsalt liiga laisk ja pidevalt jääb just selle põhjusega sisse, et ma ei viitsi välja logida.
-
@SaIajane Autofarm mul puudub ega vajagi seda.