Prukkar Valvuriks.
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Prukkar.
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): Prükkar#9445.
Vanus (vähemalt 13): Olen 14 kohe saan 15.
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi):
Ei ole palju kogemusi, aga mõndasi käske tean.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Tavaliselt ehitan, teenin raha ja üritan hoida chatis korda.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Siiani pole küll midagi halba näinud, aga meeskond on päris ebaktiivne vahel
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Posiitiivsed omadused on: oskan hoida närvi ja käituda sõbralikult. Negatiivsed omadused on: ei ole väga kogemusi ja võin olla vahest liiga karm.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: EI ole.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Olen olnud pikalt ebaktiivne kunagi mängisin seda mingi muu konto all, aga nüüd olen hakanud rohkem mängima kännuka serveris. -
Ei ole chatis korda hoidmas näinud, vastu.
-
Poolt, isik on sõbralik ja tore.
-
Vastu. Ei rääkinud chatis üldsegi.
-
Poolt
-
@cryingout Tänud
-
@Nupzik Tänud
-
Vastu. Onlinetime kuidagi väike.
-
@ItsMe420 usun, aga eelkõige tähtis iseloom ja kuidas hakkama saan.
-
@V2gaP6nev Polegi veel otseselt väga jõundud korda hoida, kuna on öeldud mõne valvuri poolt juba ära nt. Sõnad ja siis ma pole ise öelnud seda, aga kui kedagi meeskonnast sees pole olnud siis olen ikka proovind korda hoida.
-
@TheDavidEst Mida ei rääkinud chatis üldsegi?
-
Sa ei räägi chatis üldse oled vait nagu sein
-
+1 onlinetime liiga väike
-
Isik on Chatis viimasel ajal väga aktiivseks hakanud. Ta on sõbralik, saab aru kui midagi öeldakse, kannatlik kui abi soovib. Ainsad asjad mille kallal närida saab, on kirjavahemärkide puudulikus ja liigne närveerimine oma avalduse üle, kuid eks me ole kõik seal olnud.
Poolt
-
@TheDavidEst Negatiivne, olen päris palju rääkind.
-
@WhaaatTheHeck Suur tänu, nõustun sinuga pole väga harjund kirjavahemärke kasutama.
-
Make me change my mind
-
@TheDavidEst EI hakka kedagi isiklikult suruma, aga olen olnud vähemalt nädal igapäev aktiivselt sees
-
Vastu, avaldus lühike, jätab mulje, nagu sa poleks vaeva näinudki.
-
@ScoobyDudu Okei, ma proovisin muidugi enamvähem parimat endast anda aga kõigil oma arvamus/mulje.