Paluks unbani
-
Minu nimi:MiniBoyy
Blokeeringu põhjus:Tpakill
Karistaja nimi:V2gaP6nev
Miks soovin unbani saada:Ma olin endis HDmatu123-ga ja võitsime enderdragonit ja siis mingi suvaline inimene tpab ja ei ütle mida ta tahab või kas on vaja abi voi tahab kaubelda. Võtan vastu ja sellepärast et ei olnud põhjust minu juurde tulla tapsin ta ära.Sooviks saada unbani. -
Vahet ei ole kas oli põhjus või mitte, tpa-killimine on keelatud igaljuhul.
-
@Estlike
Küsisin KarlPro123 elt ja ta vastas mulle et kui inimene ei ütle et kas ta vajab abi võitahb kaubelda siis ei ole põhjust bannida
-
Proof on siin:
-
Ma arvan, et sa pole unbani väärt. 3 päeva kannatad ikka ära
-
@V2gaP6nev
Ja aga natuke ebaaus sest tegelikult ei teinud midagi valesri ja antsin asjad ka tagasi. -
kannatad ära ongi hea serveris vähem laggi nüüd
-
Ma nägin tõesti pealt ja ma olen poolt et mängija Miniboyy saaks unbanni kuna
- Miks suvaline inimene lihtsalt tuleb teisi segama.
- Tegelikult on see tema oma viga
-
@Teletups @V2gaP6nev
Ma võin kannatada selle 3 päeva ära ja robloxi mängida, aga ma tahan teada miks ma saan niisama banni kui tüüp on ise süüdi et ei vasta ütle mida tahab võid on abi vaja ei oleks tapnuda aga ei olnud põhjust mitte tappa. -
@V2gaP6nev veits ülbeks läinud? Karl ütles, et see pole ban väärt ja ta andis asjad tagasi.
Tõmba kokku ausalt -
Tegu on tehtud, tpkill on igatpidi keelatud, milleks sa üldse tpa kutse vastu võtsid?
-
Selleks et teeada saada mis tahaba ja ei tahtnud midagi raiskas mu aega ja tapsin ara ta.
-
Võiksid talle mingi haiatuse anda et ära tpa inimeste juurde ku ei ole põhjust sest raiskad aega ja pole nende süü kui surma saab.
-
Reegleid lugedes on tpkill keelatud igatpidi, ei loe kas mängija tahab sinu juurde teleporteeruda põhjusega või mitte. Kui sa ei tea põhjust ja ta ei vasta, miks teleporteerib sinu juurde, siis lihtsalt ära võta kutset vastu.
-
@Msi4You
Ok järgmine kord ei võta enam vastu.! -
Aga mis siis saab Msi4You ja palju õnne ka.
-
@V2gaP6nev ütles Paluks unbani:
Proof on siin:
lol kes teeb ekraanist telefoniga pilti ja veel flashlightiga