Kandideerimine Ehitajaks!
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Kristjan
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): Kristjan#5518
Vanus (vähemalt 13): 13
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Ma olin Gamingvexed serveris abistaja aitasin kõiki ja kui kellegil oli vaja ehitada maja v midagi siukest siis aitasin lahendaksin siin mõnesi probleeme siin serveris.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Ehitamine teiste inimeste aitamine noh kui vaja abi ehitamises voin aitada kõiki ja viimati ehitasin yhte väikest maja et keegi saaks minu juurde elama tulla kui tahaks.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla).Nimelt võiks olla natukene range olla ropendamise ja capsi kasutamises.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Positiivne: Ma oskan aidata inimesi paljude asjadega. Oskan ehitada ilusaid maju, kui tean, mida tegema pean. Negatiivne: Kui keegi ropendab v capsib v midagi siukest ajab natukene närvi v siukest aga harjun ikka ära.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Hetkel ei ole saanud aga sain hoiatuse selle eest et tahtsin yhe inimesele öelda mis tähendab wtf...
Kui vastate jaatavalt, siis miks: ma pole saanud karistata..
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Olen sees esmaspäevati kuni pühapäevati kui ma vahel sees ei ole siis vabandan sest mul on mõnesi tegemisi aga muidu olen iga päev sees olen vaba kui soovite kysida siis kysige! -
Pilte sinu ehitistest on? Avaldus suht segane aga põhiline on see kas sa realselt oskad ehitada või ei.
-
@Primka Ma ehitada kyll oskan
-
Sa siia pilte ei saa panna enda varasematest ehitistest?
-
Muuda oma avaldust (lisa ehitistest pildid) ilma nendeta ei saa ju otsustada
-
Minu poolt on Vastu, alles hiljuti ehitas selle maja (lingis on näha pilt tema majast) ja küsinud chatis, et ''Tulge hinnake mu maja'' ning uhkustles sellega.
Link: https://imgur.com/a/ISTYAYZ
Minu arvates see ei ole piisav oskus, et saada Ehitaja rankiks. Kuid vastus võib muuta, sest see on ainult 1 tema ehitistest.
-
Hetkel siis sammuti Vastu
-
@Kipto Lic mainin et ma pole öelnud et ''Tulge hinnake mu maja'
-
@Kristjan Minule küll ütlesid
-
Lukku, kandideerija omal soovil.