ItsMe kandideerimine
-
Kandideerin Abistaja kohale. Tean, et Abistaja kohale saab kandideerida Veteranid, aga kuna Karl ja Meeskond otsustas, et saan kandideerida Abistajaks, siis kasutan seda võimalust.*
Teie mängusisene kasutajanimi:
ItsMe
Kontakt (vajalik discordi olemasolu):
Discord: ItsMe#8264
Vanus (vähemalt 13):
15
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi):
Abistaja commandid ja ka Moderaatori commandid teada, mis peab teadma.
Olen olnud siis Kännukas Moderaator ja Kännuka meeskonnas olnud üle 3 kuu.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused):
Minu põhiline tegevus on siis ehitamine, kaevandamine, chatis korda hoidmine ja inimesi aidata, kui neil abi vaja on.
Palju ka suhtlen inimestega chatis, käitun kõigiga võrdselt, ei tee erandeid, olen ka sõbralik.
Külma närvi oskan hoida ja ei lähe närvi kiiresti. Kui midagi on valesti ja vaja abi, siis üritan lahendada selle võimalikult kiiresti ja mis minu võimuses.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla):
Halvaks võib siis nimetada seda, et päris tihti tuleb ette lääg ja ka see, et inimesed lähevad närvi selle peale kiiresti ja hakkavad chati reegleid rikkuma. Eriti meeldib rikkuda siis, kui meeskonnast pole kedagi sees. Üleüldiselt ei olegi muud viga.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
Minu positiivseteks külgedeks võib siis nimetada seda, et ma olen sõbralik, abivalmis, suudan hoida külma närvi. Negatiivseteks külgedeks võib panna siis need, et käitun leebelt olukordades kus peaks käituma karmimalt ja ka see, et võin kasutada lühendeid.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud:
Enda mäletamist mööda ei ole.
Kui vastate jaatavalt, siis miks: -
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust):
Aktiivsust ma üritan hoida ja serveris olla umbes 3-4 tundi päevas, võib ka tekkida, et olen ka kauem, oleneb päevast ja tahtmisest. Kuna ma käin 9ndas klassis siis võib langeda mu aktiivsus, sest eksamid tulevad ja kui minu hinded koolis korras pole. Aga suurem osa üritan olla online.Üritame hoida kommentaariumi puhtana. Tänan mõistva suhtumise eest.
-
Vastu.
Ma küll ei tea kes Sa oled, ei tunne Su käitumist, kuid peale meeskonnast lahkumist hakkasid Sa teatud meeskonnaliikmega ülbitsema ja tüli norima. Pealegi, oli Sul ec's väga ebasobivaid aineid? -
Vastu!
See mis sa pärast meeskonnast lahkumist korraldasid polnud väga tolereeritav. -
Estlike ec-s oli mul need ebasobivad ained sellepärast et kui ma meeskonnas olin siis ma võtsin ära need inimese käest ja need jäid mulle sinna tõestusena.
Ruxxz olgu
-
Poolt
-
Poolt
-
Pame ei võtnud vastu sind, et tagasi tulid?
Vastu -
Reket, võttis küll aga tahtsin tagasi tulla kännukasse
-
Pole sinu vastu midagi, aga pean ka lähtuma sellest, et oleks teiste kandideerijate ja mängijate suhtes aus ja kuna sa ei oma veteran ranki kahjuks siis abistaja kohale on minu hääl vastu, valvuri kohale poolt.
-
Vastu.
-
äsee ää, poolt.
-
Hi
-
-
Et ss et ää pmst et ää poolt nagu äää
-
pppolt
-