Kandideerimine Valvuriks
-
Mängusisene kasutajanimi:AndreeR
Kontakt: Vedelik#0179
Vanus : 18
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul: Mõni aasta tagasi omasime sõbraga minecrafti serverit, mis oli aktiivne umbes pooleks aastaks, siis sulgesime serveri, kuna lõpetasime mängimise, serveris mängis u kümmekond inimest.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Muidugi tegelen hea meelega ka muuga, kuid Factions on kindel lemmikserver, kus olla ja tegutseda.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Märkasin Factionsit mängides, et mõned asjad seal serveris on arusaamatud ja täpselt ei osanud ka nt Vanem-Admin vastata, seega arvan, et üleüldiselt on server hästi üles ehitatud, aga mõni meeskonnaliige võiks veidi rohkem õppida commandide ja muude pluginite kohta, mis serveris on.
Positiivsed & negatiivsed küljed : Positiivsed- Mul on rahulik meel, mida ei ole võimalik nö kõigutada. Üritan leida iga abivajaja jaoks aega, ning olen nendega alati viisakas ja meeldiv. Kindlasti jätan uutele (kui ka muidugi vanematele) mängijatele serverist hea mulje. Olen väga rahuliku meelega ja naudin seda, kui inimesed saavad hästi läbi ja kõigil on lõbus. Negatiivseid külgi raske tuua, kuna ei meenu miskit, mis kuidagi teeks mind halvemaks abiliseks serveris, kuid võin halva asjana küllap tuua selle, et ma peegeldan suhtumist- ise olen küll lahke ja abivalmis ja jään igas olukorras selliseks, aga kui ma tunnen, et teine inimene mind ei respekteeri, nagu mina teda, siis ma lihtsalt pole enam nii positiivse suhtumisega tema vastu. (Kuid see ei tähenda, et ebaviisakaks v ebakohaseks muutuksin)
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ei ole.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Saan üleüldiselt serveriga tegeleda igapäevaselt, u 3-5h päevas. Just sellises serveris, nagu on Kännukas, oleksin hea meelega abiks. -
Poolt, kõige parem oleks kui aktiivsust tõstaksid;)
-
POOLT !!!
-
Vastu. Sa pole seeski olnud?
-
Vastu, tundmatu isik.
-
vastu
-
Vastu paranda aktiivsust ja siis olen nõus muutma
-
vastu
-
Ütlen ühe lihtsa vastuse. Vastu. Pole sind kordagi serveris näinud. Äkki proovi vähe rohkem rääkida? Siis saame me kõik teada missugune sa oled tegelikuses jne.
-
Olin ennem aktiivsem Factions serveris, nüüd olen hakanud rohkem tegelema survivaliga, kuna kuulsin, et lähitulevikus reset Factions serverile tulemas. Praegu on survival isegi väga meeldima hakanud. Olen päris tihti aktiivne, ka chatis
-
vasyu
-
Pole 6 päeva serveris käinud + onlinetime ka kuidagi väike.
Lukku.Arhiivi.