NisuKoraja valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: NisuKoraja (varsti muudan selle ära)
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): Eboy Obama#3439
Vanus (vähemalt 13): 14 (suvel 15)
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Olin moderaator ja staff member MoCcraftis - Mines of Chaos-is umbes aasta või kaks, ausalt öeldes ei mäleta, kui kaua olin, server töötas 2013.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Praegu ma olen lihtsalt üks tavaline mängija serveris, ma aitan ja räägin teistega läbi chati ja liitun teistega tegevustes, nöiteks Ruxxz-i peitused.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Ainuke probleem mis ma näen on vähene admini/staffi sees olemine. Ma ainult näen Ruxxz-i sees ja väga harva teisi inimesi, nagu Vanapoiss.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Positiivsed - Ma suudan olla rahulik tüütute ja häirivate inimeste juures ja nendega tegeleda, samuti ma ei võta midagi väga südamesse. Negatiivsed - Ma nii aktiivne kahjuks ei saa olla, mul mõned isiklikud asjad mis võtavad natuke päevast ära, välja arvatud kool (kui tagasi tuleb.)
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Jah
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Mina ja mu sõber kasutasime hack cliente Kännuka serveri alguses. Täpsemalt, me kasutame kill aurat ja teisi pvp asju pvps ja samuti veel verbaalselt ahistasime mängijaid.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Mul on mõned isiklikud asjad, mida ei sooviks algselt mainida, mis takistavad mul natuke aktiivsust. -
Ainuke probleem mis ma näen on vähene admini/staffi sees olemine. Ma ainult näen Ruxxz-i sees ja väga harva teisi inimesi, nagu VanaPoiss.
Sellised asjad ei huvita Karli -
Lmaooo avaldab enda nime -Vastu
-
Miks ma kedagi kes siin kandideerivad mitte kunagi näinud pole? Ole aktiivsem ja saad poolt hääle prgu vastu tho
-
@karkzz Ma vahetasin nime hiljuti ja tegin pausi minecraftist mingi kuu/pool kuud tagasi.
-
Mis su eelnev nimi oli?
-
@Ruxxz Enne seda oli mul Thereal_unkn0wn. Cringe, ma tean, kuid oli midagi sellist. Ma olin tegele ennem ka nagu aasta tagasi ka siin serveris, kuid ei mäleta sellest ajast nime.
-
@V2gaP6nev tohib küsida, miks sa vastu oled?
-
Vaimukas poiss, nägin küll su gmaili
-
@V2gaP6nev ei nojah, tean et nägin, mul suva sellest, aga natuke huvitatud, et kas sa selle pärast oledki vastu btw, see pole isegi mu päris nimi, lih ütlen. Ja võib küll mc mõni kord.
-
Ei huvita, topid enda gmaili kõigile nähtavaks, see juba näitab, et oled ebapädev
-
@V2gaP6nev juhtub, teen vigu, õpin nendest. teeme mc.
-
@NisuKorjaja negatiivne
-
@V2gaP6nev lahe. Las siis olla nii, et ei armasta . Tahad mc?
-
Poolt
-
Ebaaktiivsusest on näha, et huvi enam ei ole üles näidatud. Teema lukku ja arhiivi.