Kipto Ehitajaks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: KiptoYT
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): Kipto#5782
Vanus (vähemalt 13): 14
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Olen varesemalt ehitanud Kännuka serveris ning ka Pame's. World-Edit on mul ilusti peas, oskan kasutada nii, et serverit õhku ei lennuta. Voxelit tasub veel õppida.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Käia ehitada mida on vaja ning (või) mängida minigames kas Bedwarsi või KitPvP'd.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Hetkel otseselt midagi nagu halba ei ole peale 1.8.x supporti. Võiks olla rohkem mängumoode minigames nagu näiteks: Skywars või PracticePvP.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):+ Oskan Medieval teemat. (Keskaeg)
+ Oskan hästi terraini. (Maastik)
+ Oskan ka lisaks ehitada Hypixeli tasemel, või selle lähedal puid.- Annab parandada suures skaalades ehitisi. (nt. Hiiglaslikud mansionid)
- Moderni saab ka parandada.Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Jah
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Trollisin World-Editiga teatud isikut, kuid anti andeks ja tehti unban. Olen selle aja jooksul mõistnud ja õppinud ajapikku, et ei ole nii väga viisakas teha, eriti kui tegemist on erilise isikuga.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust):
Suudan teha oma ülesanded ära ilma liiga pika viivitamisega, ning olen vähemalt ~2h sees,
kuid see sõltub alati, kui palju mul eraelus aega on.Pildid ehitistest:
Vajuta Siia!Poolt: 14
Vastu: 0 -
I like :3 poolt
-
Poolt
ära higista bedwarsi
-
Kindel Poolt ka minu poolt.
-
Poolt!
-
Tänud tagasiside eest!
-
poolt
-
#siiskuipameeisobienam a poolt vist vä
-
@V2gaP6nev kui põnev hastag..
Poolt
-
kipto, palun ära tee nii, ära raiska oma aega siin. aitäh.
-
Poolt!
-
Tänud jällegi tagasiside eest!
-
ok aga mitu korda sa lahkud ja tuled tagasi.
choooose
-
@rutledge19 Meeskonnast või ehitaja positsioonilt?
-
@Kipto mõlemad idk :d
-
Meh, ma suht ehitaja vahel käinud edasi tagasi aga meeskonnast ise lahkunud ainult 1 korra. Seekord ma proovin mitte käia tatsata edasi tagasi.
-
ei lol
-
ja lol
-
Jo kipto pole ammu nännu aga POOLT cuz idk u built me a store what looked dope af
-
@Matu69 Tänud! :))