Soovin kandideerida valvuriks!
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Liskah_
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): ❥Liskahツ#1719
Vanus (vähemalt 13): 15 (3 kuu pärast 16)
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Ei ole kogemust kuigi olen viimasel ajal üritanud Kännuka mc serveris inimestele selgeks teha, et seal ei ole viisakas roppe sõnu, 18+ teemadest rääkida jne. Tean, et seal mängib vähemalt 10 aastaseid jne, selletõttu ei soovi väga, et suuremad endast nii halva eeskuju annaksid.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Mängin enamus ajast Survivali kuigi olin ennem ka Vanillas päris pikalt, mängisin kunagi ka väga pikalt aga kõik need tunnid resettinud vist. Tegelen enamus ajast surivalis kas ehitamisega, farmimisega, niisama sõpradega trollimas oma vahel vms ja hakkasin hiljuti käima inimeste juures tööl, et raha teenida, samuti tegelen oma sõpradega raha teenimisega mitme farmiga, mis meie prottil on.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Hetkel ei tule ette et midagi halba oleks, lihtsalt sõnavara võiks olla väga tähtis reegel vms.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Positiivsed: Abivalmis, tore, naljakas, laia vaateringiga (ehk tuleb häid mõtteid pähe) ja olen samuti enda arust väga hea disainer/ehitaja, seda paljud öelnud.
Negatiivsed: Ei pane asju tihti tähele, kergelt unustan asju ära, arg (ei suuda/julge alati inimestega kõne teel vms rääkida, võtab aega)
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ei ole
Kui vastate jaatavalt, siis miks: -
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Mängin kännuka serverit tihti, distantsõppe tõttu on mul igapäevaselt rohkem aega mängida ja vahest olen ka vähemalt 5 hommikuni seal serveris, ehk päevas umbes 4-7 tundi ja vahest 8-10 tundi, võib ka rohkem olla. -
Poolt, võiksid chatis rohkem aktiivsem olla.
-
Poolt
-
Poolt
Tore inimene
-
Vastu. Sa pole isegi foorumis olnud varem pms lol
-
@TheDavidEst Ei olegi, sest sain teada mõni hetk tagasi sellest alles.
Uurisin in game kuidas Abistajaks saada ja öeldi, et esmalt peab kandideerima Valvuriks. Sellega sain teada, et pean foorumisse tegema postituse mis oli minu jaoks uus. -
Poolt, aga järgmine kord 2ra tule jutule vahele onju
-
@Matu69 Haha, ma ei tulnud enda arust vahele vaid tahtsin, et te omavahel viisakalt käituksite, muidu veidi ebamugav vaadata seda juttu seal
Ja tegeeltt, osta mulle palun seda kõrrejooki -
Poolt! Usun, et sobib sellele ametikohale:)
-
Poolt! pole sind in game näinud või märganud aga tundub et sobid küll
-
@Liskah_ ei saa kool on kinni
-
ma tahan ka 50€
-
Pole chatis väga silma jäänud.
Vastu! -
ma pole ammu sees käinud ja väga ei ole näinud aga poolt
-
Poolt kuna ei tundu selline kapihomo nagu teisied valvurid
-
@Ruxxz poolt paned saad naise. Mõtle haha
-
Pole iseenesest serveris näinud, kuid tundud norm kull. Poolt!
-
@Kipto
Hetkel olen, võid tulla tpa-da minu juurde, ajame juttu, mul sõnbrad ka siin -
Onlinetime ka liiga väike
-
@Ruxxz
Sellessuhtes VanaPoisil on max 40 tundi