Kummikomm420 Valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Kummikomm420
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): NigWard#0467
Vanus (vähemalt 13): 16
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Olen varem peamiselt ainult Prica serveris ammu mänginud, ehk umbes 4-5 aastat tagasi, seega ei õnnestunud juba vanuse tõttu seal serveris meeskonda saada. Sellegipoolest tunnen commande, kuna olen sõpradega whitelist serverites mänginud ja seal op-ina commande kasutada proovinud ja peamised commandid selgeks õppinud.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Mängin hetkel ainult survival serveris, kui tuleb uus factions siis on hakkan ka seal võibolla mängima. Survivalis tegelen oma warpi poe restockimisega ning ehitamisega. Chatis olen vahel aktiivne vahel vähem aktiivne, peamiselt tegelen inimestega suhtlemisega läbi msg.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Minu arvates võiks ka abistajatel olla võimalus protte suurendada, hetkel tuleb ette olukordi, kus mängijad peavad pikalt ootama, et protile suurendust saada. Teine probleem on ilmselt peamiselt väiksele osale mängijaskonnast ning ka mulle, kuid sellegipoolest tooks selle välja. Nimelt custom enchantide ostmise süsteem on hetkel äärmiselt aega kulutav ja tüütu. Lisaks võivad ka algajad mängijad väga palju xpd selle süsteemi tõttu kaotada. Hetkel maksab üks custom enchant 50 xp levelit, mis on 5350xp, mina omaltpoolt ei näe miks ei võiks olla ühe custom enchanti hind lihtsalt 5350xp, tänu sellele ei peaks xpd 5350steks bottleteks tegema ning neid ühekaupa peale viskama ja ühekaupa custom enchante ostma. Mäletan et factionsis oli see süsteem ka xp põhine mitte levelite põhine.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Positiivsed küljed: Olen väga otsekohene, ei tee asju ilusamaks, kui nad päriselt on ning ütlen välja mis asjadest ausalt arvan, kui küsitakse. Olen ka abivalmis ja kannatlik, olen palju algajaid mängijaid aidanud aru saada serveri custom itemitest, mis on tihti kaua aega võtnud. Negatiivsed küljed: Hetkel olen küll väga aktiivne, kuid kui hetkene olukord seoses praegu pooleli oleva pandeemiaga läbi saab, langeb ka mu aktiivsus, sellegipoolest paar tundi peaksin ikka päevas aega leidma. Lisaks võib ka mu otsekohesus olla negatiivne vahel, kuigi mu arvamus on aus, ei pruugi see kõigile alati meeldida. Kipun ka vahel inimestega erinevatel teemadel ning ei ole alati tunnistanud et eksisin.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ei, karistused Kännuka serveris puuduvad.
Kui vastate jaatavalt, siis miks: N/A
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Hetkel olen väga aktiivne, nagu eelnevalt mainitud peale hetkese olukorra lõppu langeb ilmselt aktiivsus tunnile või paarile tunnile päevas. Discordis olen alati kättesaadav. -
Olen POOLT, arvan, et temast oleks meeskonnas palju kasu.
-
Poolt!
-
Ilmselgelt poolt!
-
Poolt.
-
Poolt
-
Poolt kindlasti
-
Poolt sest teised on ka, miks ka mitte
-
pOOOOlt1
-
Poolt
-
Poolt
-
Poolt, olen huvitatud!
-
Vastu.
Sa kas ei ole väga aktiivne, või ei räägi chatis väga palju, sest tähele ma Sind ei ole kahjuks pannud. -
@Estlike üleeile jõudsin maalt tagasi, umb 4-5 päeva enne seda ei saanud olla serveris, kui sellest perioodist räägid
-
Kummikomm420 oled ikka aktiivne või mis? /seen näitab, et olid viimati 7. päeva tagasi sees
-
Ammu ei mängi enam, kirjutasin karlile disci ka paar nädalat tagasi, et asja lukku paneks. Ei olnud enam motivatsiooni mängida, lisaks ei meeldinud, kuidas ei saanud vastust oma avaldusele ega infot millal võiks otsuse teha, samal ajal kui pidevalt vastati kõigile teistele avaldustele.