Gigaobama Valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Gigaobama
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): Gigaobama #1134
Vanus (vähemalt 13): 14
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): olen selleks saandu igast worldeditid ja commandid lisaks olen ka mänginud serveris klotscraft kus olnud teise nimealt admin ja aidanud inimesi oma. Serverile saan kasukas olla ka tarkade sõnadega mida inimesed võiks teha ja mida ei tohiks kindlasti teha.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): põhiline tegevus ehitamine ja vaadata mis chatis toimub
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): ei ole selle ajaga midagi halba näinud siin serversi kõik on ok aga võiks teha kiiremini erinevate gamemodede update teha.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): positiivsed küljed toon välja külmanärvi ning kuulekuse kuulekuse all pean silmas et kuulan kogu aeg mis chatis toimub kas keegi on midagi teinud
negatiivsed küljed toon välja huumori ja tava elu tava elu all pean silmas et olla rohkem väljas mitte kodus toas arvuti taga
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: jah sain banni kuna ise soovisin
Kui vastate jaatavalt, siis miks: soovisin banni sest tahtsin serverist eemale saada õppimine oli ka halvast aga peale banni läks asi poole paremaks see ban tegi mu elu palju paremaks
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): enamasti olen servus hommikust õhtuni aga vahepeal olen vähem enamasti 4-8h olen serveris -
Vastu.
Tundub, et külma närvi pole, käituda eriti ei oska.
Pealegi, kiirustasid taotlusega, sees on kirjavead ja õigekiri puudub (suured algustähed jms.)
Taotlusega võiks aega võtta, mitte kähku ära teha ja loota, et Sind võetakse vastu. -
Vastu!
On näha, et avaldusega pole nähtud vaeva. Avalduses esineb korduvalt kirjavigu, poolikuid lauseid ja kogemuste küsimuse vastusest ei saa arugi.
-
Vastu.
Laused on poolikud ja esineb trükivigu. -
Vastu kui avaldusest ei hooli siis tundub nagu sind se koht ei huvita
-
suht vigane on vastu
-
Vastu, oled ülbe
-
Vastu, avalduse võiksid korralikult teha
-
Sai banni...lukku?
-
vastu
-
Isikul on värskeid karistusi ja isik on saanud eelnevalt ka banni. Lukku & arhiivi