Hennu kandideerimine Valvuriks.
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Hennu
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): Ennulustrumm#8331 Discordis abistamiseks, suhtlemiseks ja muudeks tegevusteks.
Vanus (vähemalt 13): 13
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Olen proovinud teha serverit, ning selle tõttu oskan kasutata World Editit, ning World Guardi. Olen olnud teistes mängudes (Nt Garry's Mod) admin, ning selle tõttu oskan inimesi abistada probleemides, saan aidata neil millegist üle saada, oskan lahendada vaidlusi. Suudan päris hästi külma närvi hoida. Oskan nüüd kasutada AdvancedBan-i. Kiire õppimise tõttu saan ka teised asjad kohe selgeks.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Ehitasin endale maja ning farmi 5 päeva, olen käinud palju kaevandamas, müün igasuguseid asju.
Proovin samal ajal ka korda hoida nii palju, kui üks tavamängja suudab. Ropendamine näitab mulle inimese tegelikust olekut. Viisakas inimene ei ropendaks, vannuks ega solvaks kedagi.Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Üks asi on mille peale võiks näägelda. Nimelt võiks sama range olla ropendamise ja vandumise vastu, kui capsi kasutamise vastu. Hetkel sul lastakse vanduda, ning mõnikord ropendada karistuseta. Oleksin isiklikult võrdne capsi ja ropendamise vastu.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Olen aus ja võrdne absoluttselt kõigi vastu. Olen väga abivalmis. Võin olla pisut liiga range, pole aktiivne iga päev üle 5 tunni.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Jah, olen.
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Olen saanud karistust capsi kasutamise eest 1 kord.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Esmaspäeviti, ning neljapäeviti olen aktiivne kella kolmest viieni. Teispäeviti, ning reedeti olen vaba kuuest; seitsmest kuni kella üheteistkümneni. Laupäeviti ja pühapäeviti olen nii kaua vaba, kui vaja on.
Lisaks tahtsin öelda, et olen kiire õppija. Kui midagi ununeb või on arusaamatu, saan selle õppida kiiresti selgeks interneti abiga, või küsin lihtsalt kõrgematelt meeskonnaliikmetelt / mängijatelt abi.
(Lisaks võib alati küsimusi küsida. Mina aksepteerin kõiki vastuseid. Kas need olgu head, halvad, sõbralikud, kurjad jms. Inimene õppibki ju vigadest.)
Jõudsid nüüd kõik minu ankeedi ära lugeda. Tänan sinu aja eest. All pool saad enda arvamuse anda.
-
Sa ei ole 5 päeva OPSurvivalis sees käinud.
-
Kool ja hobid. Proovin olla aktiivsem.
-
Praegu vastus on vastu aga võib vahetuta
-
Tänan kõikide vastuste eest. Proovin end parandada, ning loodetavasti saan uuesti kandideerida kahe nädala pärast. @Salajane soovitan oma suhtumist parandada. See näib välja ebaprofesionaalne. Ekspekteerin sellised sõnumeid koolieelikutelt.
Tänades teie aja eest,
Hennu, teie Rookie liige Kännukas. -
@salajane, tõmbab nüüd tuure maha ning kui pole midagi tarka öelda, siis hoia eemale.
-
@SaIajane hahah
-
Tore, et sulle nalja pakub shitposting.
Aga minul pole sinu rikkumistega seost ning kui on probleeme, võta ühendust discordis. -
Suhtumine ja lugupidamine teistesse parandaks kõik, @SaIajane.
-
Kui kandideermis soov ikka tõsine on võiks see aktiivne ka olla
-
Vaevalt, vastu.
-
- Mängija on koostanud teise avalduse.
Kandideerida saab uuesti 1 nädala pärast.
Lukku & Arhiivi
- Mängija on koostanud teise avalduse.