l22m2 Valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: l22m2
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): Discord: Läämä#8691
Vanus (vähemalt 13): Vanus 16
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Kogemusi ja oskuseid on mul palju, olen olnud eelnevalt mitmes serveris Admind/Mode ja ka Omanik, serverite nimesi ei mäleta, kuna see oli juba ammu. Oskan toime tulla keerulistes olukordades, oskan inimesi õigesti karistada, kui seda tuleb teha ja oskan ka protti panna.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Põhiline tegevus serveris oleks inimeste aitamine ja ka kui vaja on karistamine.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Alati saab tõepoolest parem olla, kuid praegu ma ei näe selles serveris midagi halba.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Positiivsed küljed: Ei lähe kerget närvi ja tulen toime ka keerukamate olukordadega. Oskan erinevaid commande kasutada. Negatiivsed küljed: Saan serveris viibida natuke vähe, aga seda annab parandada. Vahepeal võib osutuda ka mu otsekohesus negatiivseks küljeks, kuigi ma ei usu, et see peaks juhtuma.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Kännuka serveris mul eelnevaid karistusi ei ole.
Kui vastate jaatavalt, siis miks:-
**Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust):**Aktiivsus saaks olla vähemalt tund päevas, kui mitte rohkem. -
Vastu.
Isik tundub olevat päris ülbe iseloomuga ning ei suuda hoida ennast ropendamast.
Pealegi, said just hiljuti mõne äpardusega hakkama koos enda sõbraga. -
@Estlike Tere, pole isegi sind serveris kohanud, äpardusega sai hakkama mu sõber, mitte mina kui süüdistad too proof palun. Edu!
-
@l22m2 Oma sõbrast sa eriti erinev ei ole, pealegi küsisid ohvrilt, et ta laseks sind sinna alla farmi, et saaksite teha uue sethome'i, sest sõbra sethome'id olid eemaldatud.
-
Olen vastu, minule jätavad avalduses osad asjad mulje, et on ülbema tooniga ning kahtlen kas 16 on tõesti nii mitmes meeskonnas olnud ja kohe ka omanik
-
hmm.. vastu
-
Vastu
-
@karu123 vanus 16 võin tõestada, aga kahjuks muid asju ma ei saa enam tõestada.
-
Vanuse kohta pole vaja lihtsalt on raske uskuda et 16 aastane nii paljudes serverites meeskonnas on olnud
-
@karu123 aa, juba noorena alustasin, meeles on praegu ainult server paidecraft, kui keegi mäletab, seal olin admin.
-
vastu
-
Vastu, valetad
-
vastu
-
@HDmatu mis asi mul siin vale on siis?
-
Poolt. Tundub lahke ja sõbralik.
-
@kaarel2000 Alles vastasid ju et vastu