SlimeStreaks kandidieerimine ehitajaks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: SlimeStreaks
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): [email protected], kui on midagi väga tähtsat siis on minu discord: SlimeStreaks#5254
Vanus (vähemalt 13): 13
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Ei ole küll eelnevalt kuskil ehitaja olnud, kuid oskan hästi ehitada küll. Oskan inimestega läbi rääkida, ja nende muresid ja vaidluseid lahendada .
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Ehitasin endale maja, looma farmi ja ka tavalise farmi. Käin palju kaevandamas. Kui olen näinud inimesi ropendamas olen öelnud, et nad lõpetaksid kui nad ei lõpeta siis olen tavaliselt moderaatorile kirjutanud.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Üks asi on küll nimelt, mulle ei meeldi et kui inimesed ropendavad, siis vahepeal ollakse nende vastu liiga lahked, aga kui capsi kasutada siis ollakse palju rangemad.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Olen abivalmis ja lahke. Olen igal hetkel nõus abistama. Võibolla ei ole liiga palju active aga proovin olla võimalikult palju. Vahepeal võin natukene närvi minna, aga seda juhtub harva.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Mitte kordagi.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Esmaspäev olen vaba umbes 19:00 - 22:00. Teisipäeval on tihe päev nii, et siis ei saa nii palju olla arvutis ma arvan, et kuskil 2h. Kolmapäev saan olla umbes 16:00 - 21:00. Neljapäev on ka päris vaba saan olla arvutis umbes 17:30 - 21:30. Reedel saan olla ka active umbes 15:30 - 21:30. Laupäev ja pühapäev olen arvutis nii palju, kui vaja.
Lisad: Olen kiire õppija ning saan aru, kui vigasid teen. Kui midagi ununeb küsin abi kõrgematelt kohtadelt / mängijalt
Jõudsid nüüd kõik minu kirja ära lugeda. Tänan sinu aja eest. All pool saad enda arvamuse anda.
-
Äkki paneks pilte oma ehitistest?
-
Tore sell tundud olema, aga kandideerimise avaldus on põhimõtteliselt täpselt sama, nagu minu oma. Järgmine kord palun näe oma avaldusega rohkem vaeva, kirjuta mida sa ise teed, kuidas teed. Palun ära copy-paste teiste avaldusi, kuna see võibki saatuslik asi olla sinu avaldusele.
Näide sellest avaldusest, mis oli tehtud umbes päev/2 tagasi:
"Jõudsid nüüd kõik minu kirja ära lugeda. Tänan sinu aja eest. All pool saad enda arvamuse anda."Näide minu omast, mis oli tehtud umbes nädal aega tagasi:
"Jõudsid nüüd kõik minu ankeedi ära lugeda. Tänan sinu aja eest. All pool saad enda arvamuse anda.Võibolla meie positiivsed ja negatiivsed küljed on samad, aga siis kirjuta teisiti, mitte kopeerida täpselt sama, mida mina kirjutasin.
(Kui ma saan isegi midagi öelda, siis oleks see vastu.)
-
Kui ehitajaks tahad kandideerida, siis võiks olla pildid olemas
Lukku