unban ays
-
Sinu nime
Blokeeringu põhjust
Karistaja nime
Miks soovid unbani saadaAYS#0001
Sest showy või see kes seal super skypargis töötab tegi suggestioni bannida reket ja MILLEGIPÄRAST mind ka
Showy vms
Sest et showy on ilmselgelt toxic ja ma ei teinud midagi valesti -
või siis tõestust :))
-
Mida siin piltidel vaatama peaks? Siin pole millestki ju kinni võtta.
-
On ju, teie discordi administraator tegi votei suggestions channelisse, said mingi 3 votei, et jah paneme banni ja bannitud ma olingi.
-
Jusiis oli see väärt seda, pealegi sellest on möödas üle aasta vist juba..
-
@KarlPro123 ütles unban ays:
Jusiis oli see väärt seda, pealegi sellest on möödas üle aasta vist juba..
Reket tegi mingi Kännukas V2 discord serveri sest ta ei olnud kujundusega rahul, invites mind sinna pani adminiks ja souyi vmidagi tegi hiljem votei et kas bannida MEID, ta sai 3 votei et jah paneme banni ja bannis ära mind. Soovin tõestust milliseid reegleid ma rikkusin või unbanni.
-
see teine discordi server mis oli koos reketiga koos tehtud oligi siis põhjuseks
-
@KarlPro123 ütles unban ays:
see teine discordi server mis oli koos reketiga koos tehtud oligi siis põhjuseks
lmao what? Bannite sellepärast et ma joinisin reketi discordi serverisse ja ta andis mulle admin rangi?
-
-
-
Unban avalduses on kõigil lubatud arvamust avaldada
-
@karu123 ütles unban ays:
Unban avalduses on kõigil lubatud arvamust avaldada
See on minu unban avaldus ta ei ole MITTE KUIDAGI sellega seotud, tahab lihtsalt shitpostida siin
-
- Karul õigus, et kõigil on siin lubatud oma arvamus anda
- Zyte ei öelnud midagi valesti mis saab lugeda shitpostiks. Neil piltidel ei ole kuskil seda votet näha.
-
lithsalt ei
-
- Karul õigus, et kõigil on siin lubatud oma arvamus anda
- Zyte ei öelnud midagi valesti mis saab lugeda shitpostiks. Neil piltidel ei ole kuskil seda votet näha.
Ma ei saa aru, kas sa ei oska lugeda? Ma üritan seda avaldust puhtana hoida aga lambiselt tulevad inimesed kes ei ole sellega seotud ajavad lambist plära. PALUN lihtsalt PALUN inimesed kes sellega seotud ei ole ära commentige, souyi ja teised teavad ise ka, et see vote eksisteeris ja, kui ei siis vajan uut põhjust ja tõestust.
-
poolt, vana tegelane
-
ei sest ei ja sest et ei ja sest ei et ei ja siis veel ei
-
@Kezpe ja ükskord veel ei
-
ei
-
poolt sest ma pole näinud tema ban põhjust kusagil ja ilma asjata bannida inimesi pole lahe.