Ahmed - Valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Ahmed
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): Olen olemas Kännukas Discordis
Vanus (vähemalt 13): 16 (peagi 17)Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Otseselt erilisi kogemusi meeskonnaliikmena pole kuigi mingid oskused meeskonnatööks siiski olemas. Peamiselt ala lisamine, karistamine ning chati korrashoidmine tuleb hästi välja.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Peamiselt elus püsimine survivalis, asjade kogumine ning server chatis kaasa rääkimine kui tuleb mingi asjakohane teema milles oskan kaasa rääkida.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Minu silmis on server ehitatud üles väga heal tasemel, kõige suuremaks probleemiks on vast hetkene mängijate limiit mis tõttu ei saa paljud serveris viibida vahepeal kuna kasutatakse alt accounte farmides mis tekitab serveri poolset laggi.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Positiivseteks külgedeks ütleksin enda sõbralikkuse ning pädevuse valdkondades millega mulle tegeleda meeldib. Negatiivseteks külgedeks tooksin välja liigse jutustamise näiteks (teist ei oska öelda).
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: -
Kui vastate jaatavalt, siis miks: -Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Serveris veedan igapäevaselt – 10 tundi, chatis olen kohati aktiivne ning discordil ja foorumil hoian aegajalt silma peal. Varasemalt mänginud Kännukas 4 – 5. aastat tagasi mis tõttu on hetkene server minu jaoks väga uus ning tasemel arvestades varasemaid aegu.
-
Meh why not poolt
-
Poolt, norm vend käib koguaeg /warp xp
-
Poolt,tore mängur
-
Poolt, meeldib kuidas foorumis asjad paika paneb ;D
-
Poolt, müüs xpd
-
Poolt
-
Ahmed paneb inimesed nii paika foorumis, ilmselgelt poolt.
-
Poolt
-
Vastu Onlinetime on natuke väike
-
Kunagi oli eemaloleku avalduse täitmiseks eraldi alafoorum ja ankeet, ei leidnud seda foorumist seega teavitan oma teema alla.
Olen eemal 24.07.2020 - 26.07.2020
Põhjus: Olen reisil ning pole kindel kas võtan arvuti endaga kaasa.Head päeva!
-
tsau reket
-
@McRonalds wait wha
-
Poolt ofc
-
Vastu.
Mis põhjusel editisid vanust? -
Minu avaldust on edititud täpselt 0 korda, seega mis vanuse editimisest sa räägid?
-
Miks valetad? Enne olid 17, nüüd 16.
-
Busted xD
-
https://prnt.sc/tosl3i - Valevorst selline.
-
Muudan häält vastu, sest meil reketeid vaja pole