Snev valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Snev
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): Snewoon#1774
Vanus (vähemalt 13): 16
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Olen õppinud aternos'i tasuta serveri kallal pluginaid & WorldGuard'i kasutama. Oskan enamjaolt kõikide pluginatega töödelda vajadusel, kuid WorldGuard'i oleks vaja veel lihvida mällu. Protection'it panema teistele olen ma võimeline, karistuskäsklusi veel mõnda õpiks.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Tegelen ehitamisega enda alas, loon erinevaid farme raha tegemiseks. Olen chatis piisavalt aktiivne, kui keegi abi vajab olen alati olemas privaat sõnumites.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Ei soovi kedagi halvustada mängijate või meeskonna seast, kuid on leida tülisi millega ma arvan, et suudan lahendada. Olen kogenenud selliste juhtumitega ja sellega on mulle kasvanud külge väga hea külm närv.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Positiivseks enda kohal pean head suhtumist kõikidesse mängijatesse ning kitsas olukorras rahulikuks jäämist. Negatiivseks pean enda mängimise aega, kuna tegelen tööga suvel leidub seda aega mõningatel päevadel vähe, teiseks kõige suuremaks negatiivseks küljeks pean oma minevikku, olen tuttav Kännuka serveriga pea 3-(4?) aastat. Ütlen ausalt, selle ajaga olen suutnud enda mälestuse järgi 1 karistuse pigistada kasutades abistavat programmi (lendamine). See toimus faction'i serveris 2 seasonit tagasi kui ma ei eksi. Sellest ajast saadik olen õppinud oma tegudest väga palju. Mina, kui mängijana ei leia enam mingisugust lõbu sohi tegemisel (hard work is the biggest flex).
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Jah
Kui vastate jaatavalt, siis miks: 2 factions'i seasonit tagasi sain ma karistada lendamise pärast. Seda hetke väga meeles ei ole et jõuda detailidesse, kuid lendamine oli selle põhjus.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Mainis enne avalduses, et käin tööl ja räägin täpsemalt kuidas ma oma aega kännukaga sisustan igapäevaselt. Töö on mul ülepäeva hommikust lõunani. Lippan trennist läbi ja tegelen siin serveris õhtuni. -
Poolt I guess
-
Idk Poolt
-
poolt
-
poolt
-
Poolt
-
Poltoriino
-
Poolt!
-
poltergeist
-
Vastu.
-
@Estlike Põhjus? Proovin parandada ennast.
-
@Snev Saatsid mõned päevad tagasi Discordis kaasmaalase (kultsi) vittu.
-
@Estlike Võid tõestuse postitada, ise sellest juhtumist ei mäleta ütlen ausalt.
-
See oli meeskonna draama ajal & peale seda tehti channelile cleari, soooo.
-
@Estlike Kui sa nii ütled. Mina ise ei mäleta sellest midagi ja võin vanduda oma elu nimel, et ma ei saadaks kedagi sinna samusesse, isegi kui hea põhjus oleks, vaid lahendaks selle probleemi professionaalselt.
Niikaua kuni tõestus materjal puudub, ei saa ma sinuga nõustuda sel põhjusel. -
@Snev Hui ka kui scammad : D
-
@mhmhmhPinkrocketship kas sa kandsid raha ära?
-
Juhtkonna & meeskonna otsusel lukku & arhiivi.