Noreason warn ja, siis ban
-
-
LitPhoenix
-
1 warn "Msi4You" - Keegi reklaamis serverit ja mina, siis ütlesin, et siin reklaamimine keelatud ja Msi4You sai aru, et mina reklaamisin ja tuli WARN.
2 warn. "Msi4You" Ma müüsin Haste III mingi 30k ja, siis Kezpe kandis samalajal raha mulle ja, siis ma andsin talle raamatu kätte selle eest sain warni, et valetasin, et ma müün Haste III, aga lihtsalt Kezpe kandis mulle juba raha üle. -
warn "Aluzka"Segane ütles mulle nob ja mina vastasin, et soovid arsti numbrit, et no reason solvad, siis ma solvasin vastu muidugi ja sain warni segane jäi ju muidugi puutumata.
-
warn Läksin, siis /warp bestxp Segane viibis guardianite ruumis, kuigi seal viibimine keelatud mina, siis sõimasin lollpeaks sest, et seal ei tohi olla ja segane sõimas vastu ja mina sain warni selle "lollpeaks" ütlemise eest ja, siis console pani banni 1päevaks lihtsalt uskumatu millega teie meeskonnaliikmed tegelevad ja muidugi on vale inimene süüdi.
Unbani soovin sellepärast, et see oli noreason
-
-
Minu poolt pandud warnid pole valed. Esimest reklaami warni ei mäleta, vb ammu pandud, aga see, kus müüsid Kezpele asja ära ja siis hakkasid teise inimese äri segama öeldes, et müüd sama asja odavamalt, kuigi sa okid juba ära müünud, oli väga õige warn. Ja nähes kuidas sa solvad teisi mängijaid jms, siis ei usu, et ka need teised warnid teiste poolt valed. Miks peaka meeskonna liikmed just sulle lambist norwason warne panema? Järelikult ikka oled millegagi hakkama saanud. Unban vastu.
-
@Msi4You Ma kirjutasin, et müün Haste III 30k nii, siis Kezpe kandis raha üle ja ma andsin booki ja sain warni lmao. See oli noreason.
-
Toon ka kerged pildid esile siis.
Sain nimelt spam eest BAN'i (24h), täpselt sama, mis Aluzka tegi. Tahaks teada nüüd kus on tema karistus? Equal fights equal rights i'nnit?
Sooviks teada mis põhjusel tema isegi suulist hoiatust ei saanud siis? Panin ka 4 asja korraga müüki, laksti 24h ban. Sooviks Teie corrupted süsteemist rohkem teada
-
eraldi teemat ei taha teha ve
-
@LitPhoenix ma ei hakka sinuga vaidlema, aga sa tegid temaga trade ära ja siis hiljem hakkasid sellepeale väitma, et müüd ka, kui keegi ütles et müüb haste 3 40k, sa ütlesid, et müüd 20k, kuigi olid juba selle eseme müünud. Pole siin mingit noreason warni. Ilmselt pole ka noreasonid teiste poolt. Kõik meeskonnaliikmed panevad sulle järsku noreason warni? Ei usu eriti. Äkki ikkagi asi sinus endas. Kanna oma karistus ära ja ole targem teinekord ning tutvu reeglitega.
-
@Msi4You Mul oli 2 Haste III oma mure, et nii aeglane vaataja oled.
-
@MECMAR nojahm mis teha nemad ju võivad neid õigused ja head rankid.
-
Tunnistan olin seal sees ning rikkusin warpi reegleid aga 1 visegi rohkem warmi oleksid pidanud nkn saama kui vaadata seda kuidas sa ropendasid, solvasid mind ja väidetavalt olid ka angrysnakei msgs solvanud kui skydays mulle kallale tuli ja ma ta tapsin
-
Isik on juba tükk aega olnud unbanned. Lukku ja arhiivi