Tertenea Valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Tertenea
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): Discord Tertenea#2715
Vanus (vähemalt 13): 16 (sry bicaa sul oli õigus )
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Olen olnud varem Trial-mode (edasi ei jõudnud kuna quittisin MC mängimise). Olen ka kahes discordi serveris (500+ liiget) chatti modereerinud.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Sõpradega ns chillimine, farmimine ja üldse inimestega suhtlemine.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Üks meeskonna liige on jätnud väga negatiivse mulje. Peale selle on veel see probleem, et maailm ei lae ära kui kiiresti lennata ringi. Muidu on kõik suht norm vist.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Positiivsed küljed: Olen rahulik (ei lähe kergelt närvi), suudan kergelt kohaneda uute probleemidega, olen hea empaatiavõimega. Negatiivsed küljed: Olen veidi jäärapäine, ropendan vahest liiga palju (kirjas mitte eriti), valetan alati öeldes oma vanuseks 12, igavus tuleb liiga kergelt.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ühe tunnine mute
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Igav oli ja siis sõpradega tegime veidi lollusi.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Kuni suve lõpuni on mu päev enamjaolt arvutis, enamasti mängin terve öö. Sügisest saan vähemalt 3 tundi päevas arvutis olla kuid proovin ikka rohkem, hetkel eriti ei tea kuidas see olema saab, sest hakkan uude kooli minema (10. klass) kuid eks siis näeb mis juhtub.Vabandan ühtlasi kõigi meeskonna liikmete ees keda veidi kettasse ajasin kui igavusest chatiga kaasa läksin ja hakkasin teiega vaidlema selle afk spammeri karistuse üle
-
@Tertenea Poolt
-
Vastu.
-
Vastu.
-
Vastu, kui käitumist parandad muudan häält.
-
@Nupzik a ma tegelt pole selline, sorri, et väga tüütu olin.
-
Asi pole pigem tüütuses, asi selles, et Sa oled kättemaksuhimuline ja pahatahtlik.
-
@Tertenea Vastu ausalt näen esimest korda ja pole veel minecraftis sind kohanud ja olen jutte kuulnud juba ka
-
@Estlike kättemaksuhimuline ja pahatahtlik? eih? kättemaks on tore aga kui seda ei saa ss mul pole vahet eriti.. ja pahatahtlik? kust sa seda võtad??
-
@Tertenea otseselt vastu pole aga häid abilisi oleks alati vaja
-
Vastu. Valetad suht tihti ja onlinetime puhul annab ka viriseda
-
@KaurKe mis jutte sa ss juba kuulnud oled ei tea
-
@Tertenea Sul oli mingisugune ilge vajadus solvata ja marki maha teha eile.. selle järgi võtan.
-
reket type vibes
-
Mde andis 50k täna aga idk aint 1korra servus näinud so vastu
-
@seeme ammm wut?? pole näinudki sind ja kohe kindlasti ei andnud ma 50k?? kuigi sa valetad minu kasuks.. sa ikkagi valetad..
-
@Tertenea aa idk ss ajasin segamini kellegagi aga vastu ikka
-
VASTU
-
Vastu põhjused mainitud.
-
Vastu, eelnevalt põhjused mainitud