Keyish Valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Keyish
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): Keyish#9998
Vanus (vähemalt 13): 15
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Olen olnud meeskonnas mitmes eri serveris, ja oman ka ühte praegust serverit, olin Crafted Universes admin 3 pool kuud (läks kinni) Musklis olin abistaja, ja seejärel sain seal moderaatoriks. Olin Waterfallis abistaja, aga jäin ebaaktiivseks (olin kodust eemal) ja siis olin ka paaris serveris, mille nime ma enam ei mäleta kuna need olid aastatel 2014-15
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Tegelen rohkem survivalis ja opsurvivalis ehitamisega, ja vahel ka raha teenimisega.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Hetkese seisuga ei ole mul midagi halba õelda välja arvatud et vahepeal on väike lagg sees, ma ei süüdista serverit, aga see on ainuke halb asi hetkel.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Positiivsed: Oskan palju commandidega tegeleda, pluginaid fixida ja configiga tegeleda
Negatiivsed: Mõnikord tulevad kirja vead, kuna mul hiljuti läks klaviatuur katki, pean väiksema klaviatuuriga kirjutama, ja ma võin harva kui keegi väga ajab närvi minna.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ei ole, ega soovi ka
Kui vastate jaatavalt, siis miks:
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Aktiivne olen umb 3-6h päevas, oleneb kuna nüüd on tulemas kool ja ma valisin lõpuks enda huviala pärase trenni, jalgpalli. Hakkan käima fcfloras. Olen tavaline poiss, meeldib jalgpall, eSport, ujumine, kergejõustik ja ajalugu. -
@Eutanaasia Tänan positiivse vastuse ja hääle eest
ja selle harva närvi ajamise all mõtlesin et kui keegi realselt jätkab ega lõpeta siis lähen, sest see pole meeldiv -
Vastu olen oma vastust muutnud kui olen näinud mida teised on kirjutanud
-
Hetkel vastu, hääl võib muutuda!
-
Kanditaat on ebaviisakas serveris ja sai karistada selle eest. Minu poolt vastu siis.
-
Vastu ropendas serveris
-
Vastu, põhjused on öeldud.
-
Vastu, oled isikuid solvanud Opsurvivalis
-
Oleksin öelnud "Poolt," kui ma ei oleks näinud ülemisi sõnumeid. Selle tõttu pean ütlema vastu.
-
- Ei ole foorumis ega serveris käinud tükk aega
Lukku & Arhiivi