unban misu
-
@rutledge19 ka Sina pole osa juhtkonnast, seega palun hoia sinagi sellest teemast eemale, eksju sõbrake?
-
ok
-
Eks heal lapsel mitu nime. Soovitaksin tungivalt üle kontrollida minecrafti väljatuleku aasta, sest sinu öeldu ei pea tegelikusega paika.
'' tahaks lihtsalt rahvaga serveris semudega pelada, aga kui seda sinusugune vend kes oli kunagi suht norm ja ss kui juhtkonda sai hakkas ennast teistest võrdsemaks pidama takistab, siis usun et me ei saagi kunagi läbi saama hakkama.''Loe oma kirjutatud jutuke uuesti üle ja siis tule mulle alles algklassi lõpetamisest rääkima. 17 võid ju olla aga isegi minu sugulane kes juhtumisi 11 kirjutab korrektsemalt kui sina.
-
352 päeva tagasi, kust see 2 aastat tuleb ma ei saa aru? Lisaks, kui minu, kui arendaja suhtes tuleb solvang, siis mul on õigus solvaja ära bannida, üldsegi mul on õigus midaiganes teha, sest mina ise olen nende õiguste looja.
-
@KarlPro123 Imo oleks mõtekam muteda. Jätaksid ka endast parema mulje.
-
@misuzusuki7941 Karlpro on nende aastatega juhtumisi kännuka omanikuks saanud ja tema talitab kuidas tema heaks arvab.
-
@KarlPro123 Aga ei ole see vend kes käseb poob ja laseb, jään siiski kindlaks, et mina too hetk mc ei pelanud
-
@misuzusuki7941 Sa tahad siis öelda, et keegi teine täiesti juhuslikult sinu kasutajas mängis?
-
@Istomol Keegi ei palunud sul seda järgi kontrollida kui vana mc on, aga ka minecraft on 11aastane seega vot kui hästi kokku sobivad. Lisaks ei palunud ma ka kellegi sugulastel kellegi eest kirjutama hakata.
-
@Istomol See lause mis kirjutasin vastab igati grammatikale, seega ära üldse minu õigekirja pärast muretse ja loe see lause uuesti üle
-
@KarlPro123 Jah. Kontrolli IP üle kui soovid. Käisin kasutajaga Penguin sees täna.
-
@misuzusuki7941 pluss sain ka bani "karistusest kõrvale hiilimse eest" kuigi tegelikult ei tule mulle ettegi, et kunagi perma saanud oleksin
-
@KarlPro123 Äkki leiame kuldse kesktee ja teeme nii, et ma lasen sul rahus elada ja ei suru rohkem ning sa unbanid minu, et ma saaksin oma semudega aega veeta?
-
@misuzusuki7941 Oled sa oma kasutajat kunagi kellelegi laenanud?
-
@KarlPro123 Enda teada ei ole.
-
@misuzusuki7941 mul ükskõik mida sa palud, ma tõin välja kuidas 17 aastane kes ei taju õigekirjast tuhkagi peab õigeks teise õigekirja üle hädaldada. Sina ja salajane olite ühed erilised tähelepanuvajadusega lapsukesed, igas teie lauses oli vähemalt üks roppus, polnud päevagi millal te poleks kedagi solvanud/mönitanud, alatasa osutus nendeks meeskonna liikmed, kes teid korrale oli kutsunud. Sind ei taheta siia, saa sest juba aru, nagu reket ausõna.
-
@Istomol Vähemalt sa saad aru, et olime Ausalt ei lükka midagi ümber, sest seda me olimegi. Ma ei võta seda"tähelepanuvajadusega lapsukest" solvanguna nagu mõni meist. Ma toon siis veelkord selle välja, et kuna sa ei kuulu ikka veel juhtkonda, siis teeme nii, et sa rohkem ei kommenteeri
-
kui sa juba oma unban avalduses ei saa ilma teist mönitamata, mida sa veel serverist otsid. Igal ühel on foorumis vaba voli aruteludes kaasa kõnelda, mina nii teengi.Ma tean et kui sa taas serveri saad muutud varem või hiljem taas endiseks.
-
Kui sa mäletad, kes on Salajane, siis kuidas sa ei mäleta, kuidas sa bani said?
-
@KarlPro123 Mai saa aru kaua sa vaielda jaksad. Palun lihtsalt teeme nii, et sa unbanid ja ma ei suru kedagi mitte kusagil ja lähme lihtsalt pelame rahus või sul on vaja mingeid mdea mis lubadusi selleks? Tbh see lambisurumine ajab pigem ketta kui midagi lahendab või mis sa arvad?