unban misu
-
@KarlPro123 Salajasega suhtlesin kui mode olin
-
@misuzusuki7941 Sina oled siin hetkel see paanikas vend, mina vaid küsisin täpsustusküsimusi. Kuidas on see võimalik, et on siis olnud 2 erinevat "misut", kes mõlemad on/on olnud Salajasega sõbrad ning kuidas Salajane ei tee neil kahel misul vahet?
-
@KarlPro123 Aga ütle kust ma pean teadma, et keegi teine mu accis pelas
-
@misuzusuki7941 No kuidas on see loogiline, et Salajane siis teie mõlemaga läbi käis nagu te oleksite üks inimene olnud.
-
@KarlPro123 kas sa ei leia, et seda oleks kergem temalt küsida? Ma ei ole paanikas, lihtsalt sai saa aru, et me raagime mulle täiesti tundmatul teemal.
-
@KarlPro123 Mai viitsi sinuga ausõna vaielda. Äkki sa lih unbanid ja asi oleks ammu korras ja mängiksime mõlemad oma mängu?
-
no it doesn't work like that
-
@rutledge19 kes sul palus öelda jälle midagi?
-
@KarlPro123 Kas sa suudad oma asjad niimodi ka kunagi korda ajada, et sai tõmba poole vestluse pealt minekut v?
-
@misuzusuki7941 Sellise suhtumisega avalduses ei aita unbannile kaasa, mängijatel on unbannis oma sõnaõigus, seega nende arvamus loeb samuti mitte ainult meeskonna oma. See et ütled, et teeme nii, et unbannid mind sellist surumist ei tee eks, seda enam seda ei juhtu. Minu poolt tuleb VASTU
-
@karu123 xD
-
@karu123 Sa oled meeskonnaliige seega ilmselgelt su arvamus kotib rohkem kui mingite tsiviiliskute oma kellest serveris olev kord ei sõltu
-
@misuzusuki7941 ütles unban misu:
@KarlPro123 Kas sa suudad oma asjad niimodi ka kunagi korda ajada, et sai tõmba poole vestluse pealt minekut v?
Mul ei ole aega sinuga siin pool päeva vaielda.
-
@KarlPro123 Seega sai vasta mulle midagi kindlat ja lähed minema? Veidi ajab kettasse kui me alustuseks vaidleme siin asja üle millest mul pole õrna aimu ka ja siis sa lihtsalt kaod. Kõik oleks ammu laabunud kui ma oleks unbanned ja mõlemad elaksime praeguseks hetkeks oma elu edasi.
-
läheb ära, ju siis ei saa unbani, tough luck ela oma elu edasi lol
ja vasta sellega, et ma pole teemaga kuidagi seotud, mul on siiralt ükskõik -
Loodame, et rohkem selliseid probleeme ei tule, nagu minevikus. Karistus eemaldatud & lukku.