Probleem "Hellfire IV" Custom Encant Survivalis. BUG
-
Ei leidnud paremat kohta kuhu antud teema postitada, seega panen siia.
Nimelt antud CE hävitab protis olevaid alasid. Kuna keegi midagi ei vasta, ega ette võta siis võiks keegi nii viisakas olla ka anda teada kas keegi tegeleb sellega või kas üldse kedagi huvitab see.
Kui mängija sureb tänu sellele kui teda lasti Bow'ga millel on peal Hellfire IV siis vahetevahel paneb see mängija surres plahvatama. Kui ta plahvatab siis see teeb protis olevale alale viga. Blockid lähevad katki! (seda saab abuseda kui mõni troll sellest teada saab)
Proovitud on erinevaid Flage panna deny peale, kuid kasututlt(TnT off, creeper-explosion off jms)
kas selline asi lahenduse ka saab või on asi lootusetu? -
lol
-
Kas seda annab üldse muuta?
-
No kasvõi eemaldada see CE ja asendada mingi taolisega vms
-
See ce nii hea seda ei või eemaldada Ma pakun et Explosive V ja teiste sarnaste cedega oleks sma lugu.
-
Vahet pole kui hea see ce on. Kui probleem on, siis eemaldamine mõistlik. Näiteks ma ei tahaks, et keegi redstone misiganes masina juures plahvatab ja ala lõhub.
-
järelikult kuskil peab probleem olema, eelmine mapp ma ei märganud, et CE oleks prot alale kahju teinud. Hea CE või mitte aga kui asjaga annab trollida ja teiste vara rikkuda siis pole see ka päris õige.
-
Kui keegi peaks seda bugi ära kasutama siis ban peale ja rollback. Still võiks ära fixida
-
Poolt selle üle et kas saaks fixxi või eemaldatakse täielikult ära. Nähes mis minu alaga tehti ajas ikka närvi keema.
See on legit griifimiseks mõeldud ja kui ei leita ülesse siis ongi jama ja sa pead istuma seal teades seda et see vend võib igakell tagasi tulla ja sind griifida või teisi. -
tuleks ära eemaldada ye