Tertenea Valvuriks kandideerimise avaldus.
-
Teie mängusisene kasutajanimi:
Tertenea
Kontakt (vajalik discordi olemasolu):
Tertenea#2715
Vanus (vähemalt 13):
16
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi):
Olen olnud varem Trial-mode (edasi ei jõudnud, sest quittisin MC mängimise). Olen ka kahes discordi serveris (500+ liiget) chatti modereerinud
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused):
Hetkel veedan peamiselt aega Survivalis inimestega juttu ajades ning erinevaid asju ehitades. Peale selle meeldib mulle kaasmängijaid aidata.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla):
Praegusel hetkel ainus probleemne asi on minu arvates lag, mis päevasel ajal toimub.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
Positiivsed küljed: Enda positiivseteks külgedeks paneksin selle, et ma ei ärritu väga kergelt, suudan kiirelt kohaneda uute tingimustega ning olen empaatiavõimeline.
Negatiivsed küljed: Minu negatiivseteks külgedeks võiksid olla need, et vahel võin teha nalju millest mõned aru ei saa ning vahel võin olla jäärapäine
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud:
Jah, ühe tunnine mute ja viie päevane ban.
Kui vastate jaatavalt, siis miks:
Ühe tunnine mute oli sellest, et tegime sõpradega natuke nalja, mis läks veidi üle piiri.
Viie päevane ban oli maailma reostamise eest.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust):
Kuueteist päevaga olen kogunud survivalis üle 160-ne tunni. Nüüd kuni Factions-i avanemiseni võtan veidi vabamalt, kuid kui see avaneb, siis tuleb kindlalt rohkem tunde. -
Poolt. Vanem kui mina
-
Vastu, keegi võiks Sulle kombeid õpetada.
-
Poolt
-
@Estlike see oli juba suht ammu arvestades kaua ma serveris olnud olen, ma kahetsen, et olin selline. Ma olin sellel hetkel veidi ebakaine ja ma olin just saanud banni viieks päevaks kuigi rutledge19 kes minuga koos sama asja tegi ei saanud banni.
-
Kõlab nagu vastu. Selline käitumine ja see pole midagi nii väga ammu + 5 päeva ban olnud cmon
-
Vastu
-
@Tertenea Seda ütlesid Sa esimese taotluse ajal, "see oli ammu, kahetsen, et selline olin, olen muutunud"
"ammu" btw 08/06 -
@Lehmakomm ban kestis ainult 5 minutit
-
VASTU
-
Vastu. Ei saa lic olla temaga. Pärast seda tänast eventi olen ma muutnud oma arvamuse temast.
Tertenea. Kui jälle hakkad defendima, siis ma lic ignon. Sina ja H6be toote serverile ainult jamasi. Te mõlemad nagu Reket. Aind Reket oli hullem. -
@2BadForMeOnH2das saad sa aru kui ebameeldiv see mida sa teed on? Muidugi ma kaitsen oma sõpra kui mingi vend tuleb laimama ja solki rääkima ta kohta. Jah H6be läheb üsna tihti üle joone, kuid see ei tähenda, et sa pead kohe laimama hakkama/minu kohta prügi rääkima..
-
H6be kasutas ära ced et griifida. Lisaks valetas ja sa veel kaitsesid teda. Jube
-
Vastu
-
reklaamis vastu lol
-
@2BadForMeOnH2das kui ta tegi midagi, miks ta banned pole siis?
-
@McRonalds ajad nutma mu
-
@Tertenea Otsest proofi pole. Ofc ei saa veel banni. Msi ütles eile ära, et ta mõtleb
-
@2BadForMeOnH2das ära reosta mu avaldust oma vaenuga h6be vastu..
-
Sry mees pole su vastu midagi lic mu arvamus
VASTU, põhjus eelnevalt mainitud