xHymerGap abistajaks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: xHymerGap (kunagi oli xxDragon)
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): xHymerGap#9350
Vanus (vähemalt 13): 15 (saan 16 oktoobris)
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Olin varem ka V.Admin, ei pruugi mäletada kõiki commande kuid nii mõndagi veel meeles.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Peamiselt ehitan ja tegelen oma farmidega vaikselt.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): No peamine probleem on draamadega, oleks vaja kedagi lahendajat vms. Laggiga vahepeal probleeme kuid see juba juhtkonna töö. Peamine probleem on see et meeskonda pole tihti sees ning mõned ropendajad jms. ei saa karistada alati.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
Positiivsed: Suhtun teistesse nii nagu nemad minusse, nii halvas kui heas. Jälgin põhimõttelist alati chatti. Olen peamiselt sõbralik ning proovin aidata kui oskan. Suhtus kõike tõsiselt ning proovin küsimustele alati vastata.
Negatiivsed: Ei mõista nalja. Kui olen serveris eemal siis nii mõndagi aega.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ei mäleta küll nagu et oleks.
Kui vastate jaatavalt, siis miks: ---
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Olen serveris päris tihti päeva jooksul kuid tegelen peamiselt oma asjadega. Online time täitsa oleneb päevast, 1h kuni 3h+. Mõnikord isegi rohkem. -
h (poolt btw)
-
h poolt
-
h poolt
-
poolt
-
Hpoolt
Nupz ja vet ei sobi kokku
-
VASTU kiusap kokuaek mint men