TheOriginalHaze ehitajaks.
-
Teie mängusisene kasutajanimi: TheOriginalHaze
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): pimepelmeen#7681
Vanus (vähemalt 13): 19
Kogemused & oskused ehitajatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Iidsetel aegadel sai serverites kõvasti warpe ja muid asju ehitatud. Olin ühte unustusse vajunud serveris ehitaja ametis, kus tegelesin aktiivselt serveri miljöö ja esteetiliste omaduste arendamisel. Andsin nõu teistele ja abistasin neid ehitamisel.
Mis on teie põhiline ehitusstiil (tüüp, nt modern või medieval jne): Kõvasti rohkem meeldivad klassikalised stiilid ehk kõik mis on enne modernismi. Modern stiil on ka ampluaas.
Pildid teie tehtud ehitistest (vähemalt 4 tükki, väga ilusate ehitiste puhul piisab 2-st):
Pildid on minu ja Anninaatori "külast" oluline on see, et mingit ühtset temaatikat pole ning olen lihtsalt katsetanud erinevaid uusi materjale. Kajastuma peaks nö oskus ja maitse.
https://onedrive.live.com/?authkey=!ANdRJcdngO_6dV8&id=B62A0EC5758613CA!15016&cid=B62A0EC5758613CA
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ei ole
Kui vastate jaatavalt, siis miks:
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust):
Aktiivsus varieerub nädalast - üldjoontes olen õhtuti mõned tunnid aktiivne ja vahepeal ka hommikuti.
Serveris üheks panuseks ehitaja ametikohal olles oleks ehitusvõistlusi taas korraldama hakata.
Vastaksin küsimusele "miks just sina" nii: nähes, kuidas warp, hub jms kohad on ehitatud tahan oma panust neisse kaasata, ühest küljest end arendada teistega koostööd tehes ning teisest küljest pakkuda väljakutset ja eesmärki. -
Vastu. Võibolla asi minus, aga ei tundu väga midagi erilist.
-
@Lehmakomm koguaeg oled vastu bruh
-
poolt
-
@Speedxx12xx 1) Poleks probleemi poleks vastu ka. 2) Ära vingu
-
Pean nõustuma Lehmakommiga, hetkel nendest piltides minu meelest ei ole väga midagi niivõrd erilist, et otseselt ehitaja ranki saada, kuid muidugi seda ei otsusta mina, vaid meeskond ise. See on puhtalt minu arvamus so no hard feelings, kuid tegelikuses lase samas vaimus edasi, sul pontentsiaal olemas. gl