TLBluuser123 valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi:TLBluuser123
Kontakt (vajalik discordi olemasolu):ItsOOF#3155
Vanus (vähemalt 13):kas 12 sobib?
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi):kogemust veel ei ole esimene kord
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused):ehitamine, inimeste aitamine,asjade otsimine,mainimine,avastamine
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla):ei kännukas on täiiasti korras aga see lgg ja buggid vahepeal aga muidu midagi
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):käin kännukas iga päev hommikust õhtuni noo otseselt ja negatiivsust veel ei ole
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud:
Kui vastate jaatavalt, siis miks:ma olen ühe korra banni saanud sest ma kasutasin fly hacki aga nyyd ma sain sellest õppetunni ning tellisin fly endale
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust):olen iga päev serveris ja teen midagi näiteks avastan mainin mida iganes veel mis mulle meeldib ja see on lõbus:D -
Vastu Valvuriks saab kandideerida kui oled vähemalt 13. Proovi järgmine aasta uuesti.
-
Tore, et on näha kuidas Sa õpid Enda vigadest, serveris oled sõbralik ja tore, kui mina otsustaks kandidaadi avaldusi siis mina teeks sulle erandi, isegi kui sa oled 12 kuna ma arvan, et väärid võimalust. Mina olen poolt.
-
Vastu. Kirjas 13 siis peaks olema ka 13.
-
@Th1ck @Lehmakomm Minu teada on olnud ka erandeid, kus on olnud ka alla 13 aastased meeskonnas? Nii palju kui mina tean on see vanus pandud selleks, et selles vanuses peaks nn. common sense olema, mitte numbris ise, kuid ise samas olen vastu just sellepärast, kuna on selgelt näha, et avaldusega ei ole vaeva nähtud ja tänu sellele näeb avaldus kehv välja (Kirjavead ning lausete koostamine). Samas võiksid ka meelde jätta, et avaldus võiks välja näha proffesionaalne ning need "noo" ja ":D" välja jätma. Edu!
-
Vastu! Pean nõustuma @boPeep'iga. Kirjas on selgelt näha, et lausetes on kirjavead ning kiri pole üldse ametlik. Võid veel aasta oodata ja siis uuesti proovida. Minu poolt edu!