Kandideerimine valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Markukas
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): Markukas#5878
Vanus (vähemalt 13): 18
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Pikaaegselt tegutsenud abistajana serveris nimega Ultragaming, kus põhiliseks ülesandeks oli mängijate abistamine. Lühemat aega toimetanud moderaatori rollis serveris nimega Tammekas. Moderaatori tähtsaimaks ülesandeks antud serveris oli samamoodi mängijate abistamine.Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Suurema osa mängitud ajast olen hetkel pühendanud serveri seltskonnaga tutvumisele, sest pole kaua aega mänginud ja selle ajaga on tekkinud palju uusi nägusid. Teise poole ajast olen antud momendil pühendanud territooriumi arengule, näiteks: ehitanud maja, kaks keskmise suurusega farmi ja üleüldse hooldanud territooriumi ümbruskonda.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Kännukal, nagu ka igal teisel Minecrafti serveril on oma halvad küljed. Serveris mängides on jäänud hetkel selline tunne, et uuemad mängijad pole tutvunud serveri reeglitega, sest mängides oli tihti peale märgata, kuidas antud serveri reegleid on rikutud ja isegi peale hoiatamisi ei võtnud nad kuulda. Minu arvates võiks hetkel oleva command´i (/rules), mis annab lingi Kännuka kodulehele, kus on täpsemalt võimalik tutvuda reeglitega ära vahetada. Näiteks võib uuematele mängijatele anda kätte raamatu reeglitega, mille avamisel saab lugeda serveri reegleid. Samas paneks serveri reeglid kirja lühidalt ja värviliselt, sest suurem osa mängijatest on zoomerid, kes ei suuda kaua aega keskenduda pikematele tekstidele.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Enda positiivsetest külgedest tooksin välja viisakuse ja punktuaalsuse. Viisakuse all pean mistahes olukorras külmanärvilisust ja korrektset suhet teiste mängijatega.
Negatiivsetest külgedest tooksin välja ebastabiilse mänguaja, sest tihedalt sisustatult päevadel pole võimalik leida kergelt vaba akent, et veeta kauema aega serveris kui tahaks. Teiseks miinuseks toon välja kiindumuse musta huumori vastu. Muidugi ametis olevana ei luba seda teha, aga näiteks Discordi kõnes võtan ennast vabamalt ja vahest on võimalus enda naljadega liiale minna.Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ei, oma mäletamist mööda pole Kännukas karistada saanud.
Kui vastate jaatavalt, siis miks:
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Tihedalt sisustatult päevadel on serveris võimalik veeta minimaalselt pool tundi ja maksimaalselt kaks. Vaba aeg nädalavahetustel on varieeruv, aga enamjaolt üritan just nädalavahetusel rohkem aega serveris veeta. Samamoodi on võimalik mind igal ajal kätte saada Discordis, kas teksti või kõne viisil, oleneb olukorrast. -
Poolt
-
Täitsa tore sell, poolt
-
Avaldus selge ja korralik, siiamaani tundub viisakas härrasmees. Poolt
-
Poolt
-
Avaldus hea, POOLT!
-
Ma ütleks, et poolt! Avaldus tundub korralik, ise ka muhe vend. Samuti on sõnavaraga ja täpsemalt ka lausete ehitusega kõik tips-tops.
-
Ma ei tea nüüd kui tuttav Sa serveriga oled, aga Discordis kirjas, et liitusid serveriga esimest korda 2 päeva tagasi?
-
@Estlike Olen serveris mänginud juba pikemat aega, aga olen pidanud tegema kauakestva pausi isiklikel põhjustel. Samamoodi oli mul meelest läinud parool, mispärast tegin kasutaja reseti. Kuid Discordiga tõepoolest liitusin hiljaaegu.
-
Poolt
-
Autori soovil lukku ja arhiivi.