BookShop
-
Teie mängusisene kasutajanimi: heinz
Warpi nimetus: BookShop
Server, kuhu warpi soovitakse: Survival
Mis on warpis huvitavat: Hunnik enchantment raamatuid
Soovitud ikoon warpile, mida näeb /warp käsklusega: Raamat
Pildid (vähemalt 3):Koordinaadid (täpne plokk, kuhu warp pannakse): -10923, 8, 8743
-
Minu jaoks veidi igava kujundusega, kuid serveris on sellist poodi vaja niiet POOLT!
-
igav minu jaoks
-
Kujundus alles algfaasis, paneb veel tuled ja viled ka külge.
-
-
Hinnad on 666
-
Tee ilusamaks
-
Kuigi ehitis on igav näen selles selles palju potensiaali, sest "kujundus alles algfaasis." Tänan clouti eest, poolt.
-
Põhirõhk on olnud hetkel Enchantment bookidel, valik suur...
-
norm kuut olen poolt
-
pood on pood ja raamatuid vaja poolt
-
Poolt
-
Mitte midagi halvaga, aga ma ei saa aru, miks inimesed panevad ikka veel warp taotlustes poolt- või vastuhääli, kui on selgitatud, et sellest ei olene lõplik otsus. Otsuse, kas warp sobib või mitte teeb ju mõni Admin, Vanem-Admin või Juhtkonna liige. Häältest see ei sõltu.
-
@Msi4You as uqu once said "Siiski oleme me ka mängijaskonna igasugusele tagasisidele tänulikud. Tänu sellisele tagasisidele saame me parema ülevaate sellest mida mängijad tahavad rohkem või vähem - mis mõtet oleks avada warp, millest kellelegi kasu pole ning kus keegi ei käiks?"
-
@rutledge19 Siis võiks olla ka mõistlik selgitus, miks poolt või miks vastu, aga kui mingi suvalt visata hääl, näiteks: Norm place, poolt vms või et Vastu, sa oled igav ja pood on igav vms, siis nagu mis infot annavad sellised hääled? Saan aru, et kui kirjutatakse näiteks: Olen poolt, sest arvestades vajadust raamatute järele on sellist poodi kindlasti vaja.
Samuti minu arvates võiks olla warpil põhirõhk, kas sellist warpi on vaja või ei, mitte, et otsus tehakse selle järgi, kui ilus see välja näeb. Põhiline, et warp oleks vajalik, mängijatele arusaadav, kus miski asub ja mis asjad seal on, mitte, et kui ilusaks see warp tehtud on. Kõik mängijad ei oska ehitada väga hästi, aga see ei tähenda, et neil ei ole õigust warpi saada.
-
@Msi4You +1
-
@Msi4You jah
-
L & A, olemas.