Kandidatuur meeskonda - t2nap2ev
-
Teie mängusisene kasutajanimi: t2nap2ev
Kontakt: T2nap2ev#7653
Vanus (vähemalt 13): 16
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi):Varasemalt olen meeskonnas olnud Kännuka serveris. Betatestinud teisi minecraft servereid.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris: Maja ehitamine, chatis jutustamine, voicechatis olemine.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Mina muudaks meeskonda, suhtumist meeskonnasiseselt, hetkene chatis ülbitsemine, mölisemine meeskonna enda vahel teeb serveri mainet alla. Serveris võiks olla eeskohal siiski mängijaskond kui see, et kui palju keegi teenuseid serverisiseselt ostab, hetkel tundub, et mängijaskond on unarusse jäänud, hullult p2w.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Positiivne - Suudan hoida ennast rahulikuna, konkreetne. Negatiivsed - Võimalik, et liiga karm ning otsekohene.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ei ole.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Minu aktiivsus algab alates 17:00'i kui koju jõuan, kahjuks varem ei saa. -
Vastu.
-
@Estlike Ehk suudaksid ka põhjendada korrektselt, miks?
-
Sa tundud olevat üsnagi ülbe, pealegi on Sul mingi vajadus kiusata ja probleeme taga otsida, Sa ei oleks karm käsi vaid lihtsalt reckless karistaja.
Lihtsamalt öeldes, käitud nagu Reket. -
@Estlike Kas sa just süüdistasid mind, et mina olen Reket? Teadmiseks sinule, Reket on ka minule vastane Kontrollib fakte, olukordi ja seisukohti enne kui lahmima hakkad
-
"Varasemalt olen meeskonnas olnud Kännuka serveris."
mis nimedega?
-
@t2nap2ev ütles Kandidatuur meeskonda - t2nap2ev:
süüdistasid mind, et mina olen Reket?
ei süüdistanud.. ütlesin, et käitud nagu tema (ülbe, ennast täis ja mis iganes), loed Sa mu lauseid üldse?
Mul ei ole fakte, olukordi ega seisukordi vaja kontrollida enne "lahmimist", see on kõik minu arvamus mis ma Sinust välja lugeda sain kui just tund tagasi serveris käisid ja tundub, et ma ei ole ainuke kes nii arvab.. -
ok, pardo'n, meeskond ei ülbitse ega ropenda chatis ja samuti pole siin mingit p2w asjs
-
Vastu, kohe kuidagi ei saa aru sellest, et mängijaskond oleks unarusse jäetud. Kõiki koheldakse võrdselt olenemata sellest kas sul on värviline nimi või mitte. See p2w jutt on veidi nonsense, kuna tsiviilidel on ka täpselt sama palju võimalusi kui rankidega mängijatel raha teenida, lihtsalt see on erinev. Muidugi on mingeid asju mis on ekslusiivsed rankidele kuid server ei ole tasuta lõbu.
-
Serveris on sul mänguaega vaid 46 minutit. Discordiga liitusid nädal tagasi.
Nagu Karl, olen ka mina huvitatud sellest, mis nimedega sa varem Kännuka meeskonnas olnud oled.
Mis on meeskonnal praegusel hetkel sinu arvates viga? Milline on meie meeskonnasisene suhtumine? Millises chatis ülbitsemine sulle silma on jäänud? Kus on meeskond omavahel mölisenud?
Milline näeb sinu arvates välja mängijaskonna esile tõstmine? Kõiki mängijaid kohtleme me võrdselt olenemata rahast, mis nad serverile panustanud on. Lisaks olen huvitatud, kuidas põhjendad sa oma P2W argumenti?Antud hetkel tundub mulle, et sa pole sobiv kandidaat meie meeskonda. Jään ootama vastuseid oma küsimustele.
EDIT: Poetan ka mõned pildid siia
Veidi kahtlane käitumine, but who am I to judge, eh? -
Ei
-
Hopstipopsti, vastu.
-
vastu, pole elusees näinud sind
-
idk
-
VASTU
-
Usun, et kandideerijale on antud piisavalt aega küsimustele vastamiseks ja enda kaitsmiseks. Pean õigeks avalduse lukustada ning arhiveerida.
L&A