eestlaneblush valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi:eestlaneblush
Kontakt (vajalik discordi olemasolu):majoonees#7137
Vanus (vähemalt 13):olen kuue päeva pärast 13.
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi):on olemas küll oskused nt pelku123 mega oleme koostõõt teinud palju viimati mitte niipalju.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused):Minu põhiline tegevus on farmide ehitamine,poe restockimine,inimeste aitamine.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla):Minu jaoks on praegu server piisvalt hea muidugi võik silasa vb vote kasti mida saaks vote kasit avamisel.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):Positiivne on minu kohta et ma aitan inimesi ja olen online 2-3 tundi päevas vähemalt.Negatiivne on minukohta se et mul tekkivad kirjavead vahapeal kui ma kirjutan sest mu klaviatuur ei ole kõige mugavam,ma ei oska vägahästi autofarme ehitada.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud:Jah
Kui vastate jaatavalt, siis miks:Ma sain ennem reseti 24h banni autoclikeri eest kuna ma ei teadnud et se pole lubatud ma õppisin enda veast ja enam pole midagi juhtunud selleosas.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust):2-3 tundi vähemalt aga ma mõnipäev ei saa mängida õnneks seda ei juhtu tihti. -
tean et avalduses on kirjavigu ja on vaja lisada sisu ja vanus pole piisav veel aga ma olen aktiivne ja lahke
-
Vastu, valvuril peaks õige kirjapilt olema.
-
Vastu. Valus vaadata neid kirjavigu avalduses. Kui on kirjas, et vanus vähemalt 13, siis võiks olla ka 13. Jätkuvalt arvan, et meeskonnaliige võiks olla igas mõttes pädevam.
-
VASTU, KASVA VEIDI, KIRJAVEAD JA SUL VAJA VEEL ARENEDA
-
Ei võta vastu. Lukku & arhiivi.